Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczek24

Co sądzicie o takich facetach?

Polecane posty

Gość pytajniczek24

mój chłopak zawsze był nieśmiały,przy mnie i w akademiku dopiero troche odżył,teraz jest otwarty,chętniej chodzi na imprezy ale też chętniej gada z laskami, wszystko fajnie ale czy to ok że z obcymi poznanmi laskami gada na gg? jak jest ze mną to nigd nie ma żadnych tel czy smsów nawet przez pare dni ale jak mam mu ufać skoro trochę się z tymi kontaktami zapędził?:o

Gość pytajniczek24
nikt nic?

Gość facet z lekkimi zakolami
przesadzasz i zazdrosna jestes. Wyluzuj.

Gość nigerlanczyk
czytalas jego gg? pogadaj z nim poprostu moze to tylko znajome a kocha walsnie ciebie?

Gość pytajniczek24
wiem że mnie kocha ale nie chce żeby miał za duzo kolezanek, on się śmieje ze swojego kolegi który ma mnóstwo kolezanek i bardzo chętnie je bajeruje a chyba jemu to troche imponuje a mnie to przeraża...chodzi na imprezy raz na miesiąc czy dwa a potem te znajomości:o

Nie nakręcaj się tym, co piszę ale... gadanie na gg z zupełnie obcymi dziewczynami jak się ma dziewczynę jest trochę dziwne i zapewne służy podbudowaniu swojego \"ego\"... ja zawsze się bałam spotykać z nieśmiałymi i zakompleksionymi chłopakami, bo oni mają to do siebie, że muszą sobie czyimś kosztem leczyć te kompleksy, są bardziej podatni na wszelkie wyskoki itp. Pewny siebie facet to też taki, który nie musi sobie udowadniać ile to lasek może zbajerować, więc zawsze to lepsza inwestycja ;) Myślę, że Twojemu trochę zaszumiało w główce...

Gość kml0013
ja z doświadczenia swojemu facetowi bym nie zaufała....Tez tak robił, co niektóre rozmowy udało mi sie przeczytać i moja złość była usprawiedliwiona....

Gość brak mi kafeterii
to chyba dobrze, ze ma kolezanki? jak ma ludzi poznawac? dobrze ze na imprezy chodzi i pielegnuje przyjaznie, nie panikuj ufaj mu

Gość pytajniczek24
no tak ale nie mam jak tego sprawdzić,przeciez nie spytam:o mam tylko obserwowac i liczyc na potknięcie? czy to zaszumienie mu przejdzie kiedyś?