Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halloo

musze wiedziec cz ma ktos mnie na liscie GG

Polecane posty

Gość halloo

musi byc jakis sposob nawet zaplace !!

Gość a ile

Gość a propo
to sobie sciągnij inwigilator

Gość halloo
osoba ta nie moze wiedziec ze jakas ja sprawdzam itd wiec nie moge nic wyslac na ten numer od siebie np musi byc jakis sposob

Gość a propo
INWIGILATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a propo
jak tego czlowieka dodasz do anajomych to bedziesz wiedziala bo ci wyjdzie IP jesli on cie tez dodal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość halloo
musze miec ingiglator tak i wtedy patrze czy wyskakuje mi jego ip tak? a skad sciagnac inwiglator pokazesz mi przykladowy ? i cyz to jest pewna metoda:/

Gość halloo
Kurwa wiem , napiszę do nie go i się zapytam !! aaah jestem genialna :classic_cool:

Gość halloo
powyzej to podszyw oczywiscie prosze jeszcze o odpowiedz na pytanie:)

Gość a propo
wpisz w gogle inwigilator wyjdzie ci strona i wtedy pobierz program. faktycznie jestes nieprzeciętnie genialna. niech to cholera jakie geniusze sie do neta dorwaly

Gość halloo
pragnę mu zrobić OZP :P

Gość halloo
Wieczorami gdy tylko zapadnie zmierzch przyoblekam kostium dozorcy osiedlowego i dokonuję włamania do pobliskiego śmietnika celem zdobycia cennego aluminium.

Gość halloo
powyzej podszywy czytam ale wynika z tego ze gg nowe wersje maja polatane dziury i juz nie dzialaja te inwiligatory wiec?

Gość halloo
Jestem tak brzydka że przyjaciół mam tylko na GG i MSN :classic_cool: jest ich 104 bo wysyłam im zdjęcia koleżanki , w REALU nie mam nikogo oprócz psa który i tak ucieka jak mnie tylko zobaczy. :classic_cool:

Gość halloo
dziecko jak ci sie nudzi idz na spacer pobaw sie

Gość halloo
Ten temat jest tak płytki że brak podszywów na nim byłby niewybaczalnym grzechem . Głupsze były tylko prowokację w stylu "czy zajdę w ciążę na basenie publicznym kąpiąc się z facetami ?" to tylko gówniany komunikator i to że ktoś Cię ma lub Cię nie ma nic nie oznacza , ogarnij się dziewczyno ! na monitorze świat się nie kończy.