Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podlasianki

Samotne serca z PODLASIA - łączmy się!

Polecane posty

hehe do suszenia :(( kurde teraz musze czekac az wyschna. i niezaladnie fryzurka bedzie wygladac..

Gość Sorella...26
Witam a nie samotne mogą być?? :-) jestem szczęśliwą mężatką z Białego ale chętnie bym pogadała z kimś ot tak sobie poprostu :-)

O Ty,Czarnuszko :) Mogę Ci pożyczyć,jeśli masz ochotę? :) Mam dwie i jedną u Rodziców :) :)

Witaj Sorella...26 heh ja tez nie jestem samotna :) a wiec co u Ciebie slychac?

Sorella,cieszę się,że jesteś szczęśliwa. Mi Bóg chyba wybrał inną drogę. Troche to zagmatwane,ale cóż. Jasne,witam na topiku :)

Hehe a mi jedna mama zabrala ;d to pozycz bo nie wyjde na ulice;d heh . a wiesz moze co moglabym zrobic bez suszarki zeby wloski byly w miare proste? prostownicy nie uzyje bo niedawno wyleczylam sie z nalogu prostowania..

jeszcze nie usiadlam na laptopa. a no mam szampon prostujacy i odzywke ale i tak nie sa do konca proste.. ale dobra tam jakos przezyje. jutro juz bede miala nowa suszarke.. to poczekaj bo ja musze go naladowac i wtedy usiade.. jescze z jakies 20 minutek i powinien sie naladowac

Vasabi-ja prostuję ju z bardzo długo i chyba się nie wyleczę moja droga :) To się sprężaj,ja w tym czasie robię dokumenty :) To tylko jeden okaz? :)

heh ja prostowalam ponad poltora roku ale moja kochana mamusia gdy wrocila do Polski to mi pomogla sie od tego uwolnic. ALe jak to jedenokaz bo nie zrozumialam pytania:P

Gość Sorella...26
podlasianki ----> nigdy nie wiadomo kiedy los się odwróci i skieruje Cie na inną szczęśliwą drogę :-)

Sorella,to prawda,także nie szukam,ale tez nie zamykam się na nowe znajomości. Już mnie tu dziewczyny swatają :) Z jakiej części Białegostoku jesteś? Vasabi-> chodziło o faceta :)

Gość Sorella...26
a widzisz już swatają hmmmm potęga internetu no :-) Jestem z Nowego miasta a wy??

tak myslalam :)) no niekoniecznie jeden.. ale niektorzy fajni to albo zajeci albo cos.. ale porozgladam sie jeszcze;p a ty kochana nie zauwazylas wsrod swoich znajomych jakiegos fajnego faceta?

oo Sorella ja tez jestem z Nowego Miasta :) heh jaki ten swiat maly

Gość Sorella...26
A to faktycznie mały a szczególnie Białystok :-) gdzie jak nie popatrzeć to większość ludzi się zna jak nie osobiście to przez wspólnych znajomych

i ja i ja , ale juz tam nie mieszkam =:D nie wiem co macie do podlasia rejon jak kazdy inny ma swoja kulture :)

no,i tez nie samotna :P ale widze , ze ludzie nie przyznaja sie ,ze sa stad :O

Eh podlasianki.. GG mi nie chce działać :( Wystąpil jakiś blad :(