Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana_Lilka

TRUDNE PYTANIE O IDEALNY ZWIAZEK ...

Polecane posty

Gość Liliana_Lilka

Powiedzmy , ze mamy juz kandydata . Osobnik plci meskiej , jestesmy pod jego urokiem osobistym , podoba nam sie jego charakter , mamy na niego ochote i chcemy stworzyc zwiazek oparty na zauagniu , szczerosci , w ktorym oboje bedziemy sie dobrze czuc ... Co zrobic ? Rozmowa o byciu razem . Wyrok - 'SPROBUJEMY' i co dalej ? Jakie sa etapy zwiazku ? Po jakim czasie pojsc do lozka ? Co zrobic jak jest zazdrosny ? Co robic jak nas dogada zazdrosc ? Kiedy przedstawic go rodzicom ? Co robic zeby zyc w zgodzie ? Zeby porzadanie roslo , a nie malalo ? CZYLI WSZYSTKO O ZWIAZKU ... czekam na wypowiedzi :)

Gość dupa nie zwiazek
spytaj księdza

Gość Liliana_Lilka
Jak bede chciala,to kupie ksiazke na ten temat... Zalezy mi zeby poznac opinie innych kobiet i moze jakas mala wymiana doswiadczen

Gość huszumiszu
ja sie nie znam

Gość szwagierka
hmm nie ma chyba jakis zasad w teamatach zwiazkow ani zadnych reguł....kazdy jedynie moze opisac jakk to bylo u niego...ja poznalam chlopaka w dyskotece potem znalazlam go na nk i zaczal do mnie pisać i kilka razy spotkalismy sie wlasnie w tym miejscu naszego pierwszego spotkania...a rodzicow moich poznal przypadkiem,seks po 10 miechach i jest ok

Gość szwagierka
a realcje miedzy partnerami zaleza tylko od nich samych,pojscie na ustepstwa,raz bedzie jak ty chcesz raz jak ja branie pod uwage wszystkiego za i przeciw danej sprawy to samo przychodzi