Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szwagierka

jak kobieta moze dawac sie ponizac?

Polecane posty

Gość szwagierka

i nie chodzi tu o przemoc fizyczna...mam kilka kolezanek ktore tkwią w dosc dziwnych zwiazkach faceci maja je gdzies spotykaja sie z innymi a one nadal z nimi są wybaczaja wszystko..czy na tym polega milosc?jest az tak ślepa?

Gość hehehehahaha
Niektórzy nie widzą tego, inaczej wszystko wygląda z perspektywy trzeciej osoby, tam gdzie do gry wchodzą uczucia logika umiera...

bo dla niektórych najważniejsze jest być w związku

Gość tleniona roleta
przyznam ze tez mialam podobnie z facetem zwiazek powinien byc budowany na szczerosci...powiedzialam sobie zadnych zdrad za moimi plecami ja tego nie wybaczam... i dowiedzialam sie jak ze moj chlopak umawial sie z innymi dziewczynami przez tel..wygadal sie kiedys po pijaku mojej siostrze...dla mnie to juz koniec zwiazku...tlumaczyl sie ze to one pierwsze pisaly,ze nie chcial sie z zadna na powaznie..hmm no to po co??? kolezanka mowila ze zle zrobilam ja niczego nie zaluje jestem teraz sama i dobrze mi z tym nikt mnie oszukiwac nie bedzie.Widuje go czasami czesto pije i lazi co rusz to z inną,szkoda mi go widzac jak sie marnuje ale to zwykly odruch kudzi uczucie juz dawno wygaslo...wiec dziewczymy nie dawajcie sie omamic to z was beda sie smiac wszyscy naokoloa a koles bedzie robil co chcial

Gość nigerlanczyk
baby sa za dobre dla facetow ale przy tym czasem glupie hmmm