Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajaca na swoja kolej

Zwiastuny porodu. Pytanie do tych kobiet, które już rodziły. Czy to już?

Polecane posty

Gość czekajaca na swoja kolej

Dziś zaczęłam 40 tc, rano miałam bóle krzyzowe. 3 co jakieś 20 - 30 minut, między nimi też występowały skurcze, ale dużo słabsze. Te trzy były dość mocne. Po dwóch godzinach minęły, jednak jeszcze przez jakiś czas czułam "rozpieranie" w dole brzucha i części lędźwiowej, ale to juz nie bolało. Cały dzień mam biegunkę, zatrucie to raczej nie jest bo nie jadłam nic takiego co mogłoby mi zaszkodzic, a słyszałam, że u niektórych kobiet przed porodem organizm sam sie oczyszcza. Do tego odszedł mi czop. Ale nie był podbarwiony krwią. Czy w ciągu kilku godzin moze rozwinąć się akcja porodowa? Proszę o odpowiedzi, to naprawde dla mnie bardzo wazne, bo to moja pierwsza ciąża i moja wiedza na temat objawów przepowiadajacych poród jest czysto teoretyczna.

To SĄ zwiastuny porodu, ale nikt Ci nie odpowie, kiedy urodzisz...moze byc za kilka godzin, moze za kilka dni.... mi czop odchodzil kilka dni, silna biegunke z dreszczami tez mialam jakies 3 dni przed porodem.... urodzilam 4 dni przed terminem...

Gość upupup

Gość mowcie za siebie
nie znasz dnia ani godziny a terminy terminami dzidzia wyjdzie jak poczuje sie gotowa,bole to normalna sprawa macica sie przygotowuje do porodu