Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szu2

facet z dusza romantyka

Polecane posty

Gość szu2

czy takowi obecnie maja szanse na byt?

Gość hehehehahaha
nie

Gość szu2
a jacy?

Gość felek albo nie felek
kolejny niedorajda życiowy, który swoje nieudacznictwo nazywa romantyzmem

Gość erwerwerf
Teraz tacy są uważani za ciapy, pierdolców itp.... Taki jebant swiat teraz. Teraz liczy sie mięsień, kasa, szpanerstwo itp...

Gość erwerwerf
A laski takich mają w dupie. One chcą maczo który je pobije, przerucha mocno ale dalej bedą go kurwa kochać że ja pierdole. A taki romntyk to co jest tylko gównem na swiecie dla dziewczyn. Moze dla 0,5% nie!!!

Gość Jola dRut_owicz
heloł ja takiego faceta szukam od dawna ale go znalezc nie moge heloł :(

Gość Nataaliaa
Ma szansę, dlaczego miałby nie mieć? Nie każda dziewczyna szuka mocnych wrażeń. Ja miałam jednego. Był nudny jak flaki z olejem i bardzo przewidywalny. Wolę takiego zwykłego. Coś pomiędzy romantykiem a macho ;]

Gość baron de drift
to może któraś z pań napisze co to znaczy romantyk..? he?

Gość baron de drift
to ciekawe wydawało mi się, że być romantycznym to poszukiwać mocnych wrażeń...

taki ktory jest bardzo emocjonalny, delikatny i czuly. co nie musi sie wykluczac z asertywnoscia i zaradnoscia zyciowa.

Gość hehehehahaha
facet romantyczny a facet z duszą romantyka to dwie różne sprawy - ten drugi to coś jak Werter - ofiara losu... skazana na niepowodzenie.

Gość szu2
a wiec jestem nieudacznik?cienias? i takie tam?

Gość hehehehahaha
Romantyczny - jak napisała depeche, ciepły, miły, z bujną fantazją, delikatny, emocjonalny, a dusza romantyka - ktoś kto szybko się zakochuje nie radzi sobie ze swoją zbytnią emocjonalnością, myśli, że kobiety lubią być uwielbiane i należy im na każdym kroku udowadniać miłość. Jaki Ty jesteś?

Gość baron de drift
nie wiemy jaki jesteś opisz siebie dla mnie romantyk to ktoś o większej wrażliwości, specyficznie emocjonalny (to nie znaczy, że rozchwiany emocjonalnie) zajmujący się rzeczami trudnymi, porywającymi, które nie przynoszą efektów poza satysfakcją i może uznaniem, przynajmniej na początku np: himalaista, żeglarz, pisarz w ogóle artysta, partyzant...

Gość szu2
a wiec romantyczny do bolu

Gość szu2
kocham ciagle nie bedac kochanym

Gość baron de drift
a w kwestii radzenia sobie z kobietami werter po prostu był niedojrzały i pewnie miał depresję romantyk według mojego rozumienia to i wiersz napisze i kobietę zerżnie porządnie i pozwoli na manipulowanie sobą jedno nie wyklucza drugiego wbrew powszechnie powtarzanej opinii, kobiety nie pragną jedynie delikatności raczej jej umiejętnego dozowania

Gość szu2
dokladnie to okreslil baron taki jestem

:D szu2... po 1.. moze wkoncu zarejestruj teog uroczego niczka swego:))) czrny bedzie lepiej wygladal na tle pomaranczy:))) po 2 mezczyzna romantyk.... coz... ja lubie;))) bo jak pokazuje doswiadczenie... romantyczny facet wcale nie jest jakas ciepla klucha... romantyczny mezczyzna... jest zapewne mezczyzna 100% :))) pzdr.

Gość baron de drift
kochasz nie będąc kochanym to znaczy, że byc może jesteś werter dla mnie to choroba nieumiejętność radzenia sobie z płcią przeciwną a nie romantyzm radzę iść do psychologa a lepiej psychiatry tego rodzaju problem, ma podłoże w samoocenie i kondycji psychicznej w ogóle

szuu ale doprawdy nie rozumiem dlaczego sugerujesz sie tu jakimis glupawymi "opiniami" pamietaj,ze to forum i mozna się tu jedynie odniesc do twoich wypowiedzi ale nijak sie to ma do oceny ciebie jako czlowieka , a to dlatego,ze sie tu nie znamy wiec lepetyna do gory:)))

Gość szu2
no coz a wiec jestem wymierajacym gatunkiem

Gość szu2
w sumie to wiem ze tacy romantycy maja zero szans

ludzie sa niestety rozni, niektorzy to psychopaci, a niektorzy to romantycy, dla kazdego znajdzie sie miejsce niestety zyj jak chcesz i badz jaki chcesz byle by ci bylo z tym dobrze normalnosc jest kwestia statystyk co nie oznacza ze wszyscy powinni byc tacy sami co ce obchodzi co mysla o tobie inni? ps. ja romantykow nie lubie ale sa takie co lubia

Gość Nowy model
Własciwie jak to jest moze ktorac mi to wytłumaczy: Od kilka lat czynnie uprawiam sport, ciało umiesnione i wysportowane, wysoki i przystojny bo co bede ukrywał, jest praca i niezeł zarobki, auto moze nie prosto z salony ale 3 letnie i szybkie czyli z pozoru typowy macho dodam jeszcze, że potrafie postawic na swoim, powiedziec co mysle i mocno uderzyc w stoł jak sie wkurwie.....jednak głeboko w sercu jestem romantykiem, ciepłym i czułym. I wcale nie czuje potrzeby dowartosciowania sie rzeczami materialnymi czy wygladem "twardziela" Wiec jak? jak to jest w moim przypadku? Chciałybyscie takiego faceta jak ja?

ranyy szuu wiecej wiary i radosci ..., jakichs smutek [rzez ciebie przemawia... poza tym bycie romantykiem to nic zlego.... czasmai tylko bardziej boli porazka.... ale coz.... :)

Gość szu2
moze nie tyle porazka tylko zal i smutek za czyms co moglo byc..........