Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy kupie dobrą spacerówkę za 700 Zł

Polecane posty

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

witajcie drogie mamy ! Mam do Was pytanko. Czy kupię dobrą spacerówkę za około 700 zł? Możecier mi coś polecic??chciałabym nową choc w grę wchodzi również używana. Marzy mi się x-lander z tymi kołami mniejszymi z przodu ale jest trochę droga :( a jakie Wy miałyście spacerówki i czy byłyście z nich zadowolone?? bardzo proszę o odpowiedzi??

Ja mam aktualnie CONECO Saturn, koszt ok 350 zł, jest dośc lekka 8,8 kg, skłąda się jak parasolka. Ma dużą budkę, oparcie można opuścic prawie do pozycji leżącej. Co mi w niej przeszkadza? Brak okienka i że już strasznie piszczą kółka. Muszę je naoliwic:)

Gość ljsdhflaeqrgbfvaklerfg
ja mojej kolezance zamawialam ostatnio spacerowke za 260zl razem z przesylka :D I jest bardzo zadowolona. Wazy troche ponad 7kg okienko jest! I w ogole fajna :d Ale ja rozumiem, ze dla ciebie chodzenie z wozkiem za takie pieniadze to by byla obora :D

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zapomniałam napisać, że chce taką z pompowanymi kołami a dobrze sie prowadzą spacerówki z tymi małymi kółkami? nie wiem czemu mam takie wrażenie, że dziecko odczuwa w nich każdy kamyk

Gość Anialisa
Jak chcesz kupić porządny i markowy wózek taniej niż w innych sklepach, to rób zakupy w internetowym sklepie Dino. Tak niskich cen nigdzie nie ma - sama kupowałam u nich spacerówkę Casualplay Vintage 2 za 799 zł, a wszędzie indziej jej cena to 1000 zł. Dla mnie to świetna spaceróweczka, siedzisko można montować przodem i tyłem, ogromny pojemny kosz na zakupy, amortyzowane koła piankowe, folia, śpiwór, hamulec w rączce, budka całkiem zakrywająca (nie potrzeba parasolki), okienko w budce, termo, regulacja oparcia do leżenia, podnóżek podnóżek chowany w siedzisku. Poszukaj sobie wózka u nich, porównaj - myślę, że spokojnie coś znajdziesz. Myślisz o X-landerze, zobacz sobie ich ceny: http://dino.sklep.pl/nowy/wozki-spacerowe-c-1_3.html?filter_id=27&sort=20a

Gość Anialisa
A jak myślisz o x-landerze XA na pompowanych kołach, to może znajdź coś innego. Właśnie moim poprzednim wózkiem był XA. Prowadzi się rewelacyjnie, wózek fajnie wygląda, ale krew mnie zalewała, jak miałam podnieść oparcie - nie ma mechanizmu, tylko takie paski parciane i klamra, trzeba się namęczyć, żeby to zrobić. Musisz się zatrzymać, kucnąć i obiema rękami zrobić cały manewr - jedną ręką trzymasz paski, a drugą otwierasz klamrę i pchasz siedzisko do góry. Całe siedzisko jest odchylone do tyłu i mój synek nawet przy maksymalnym podniesieniu oparcia non stop próbował się podnosić i wychylać do przodu - żeby cokolwiek zobaczyć. Jakby siedział w jakimś dołku. Pałąk jest niemal na poziomie oczu siedzącego dziecka, więc też to nie jest fajne. No i kosz na zakupy - o ile przy gondoli zmieścisz sporo, to z założoną spacerówką jest to mordęga. No i ten wózek do lekkich nie należy. Lepiej kup lżejszą, sprytną spaceróweczkę na porządnym stelażu, z wieloma funkcjami i niekoniecznie kołami pompowanymi, chociaż są fajne.

Gość giliana
O wózkach jest już sporo wątków, i już w jakimś ktoś pisał, że co użytkownik to opinia. Najlepiej spisz sobie na kartce na czym Ci w wózku najbardziej zależy, a co jest nieistotne. Warto skorzystać z gotowego poradnika, bo możesz nie wiedzieć na co zwrócić uwagę (polecam http://www.mamybaby.pl/niemowle/wozek-jak-wybierac). Wiesz już ile kasy możesz na wózek wydać. A na końcu idź do jakiegoś dużego sklepu z wózkami i poprzymierzaj czy rączka jest wygodna, czy się dobrze prowadzi, składa itp. Potem możesz kupić na allegro - będzie taniej :)