Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romek1095

romantyczna noc a jednak...

Polecane posty

Gość romek1095

Witam, pisze na tym forum bo ufam ze otrzymam dobra rade. Jestem chłopakiem, mam 19 lat i dziewczynę od 2,5 miesiąca problem polega na tym ze niedawno byliśmy na takiej małej imprezie gdy ona się skończyła poszliśmy razem do łóżka i całowaliśmy się, masowałem ja po brzuchu i nogach i potem poszliśmy przytuleni spać (nie byliśmy pijani) było romantycznie i wydawało mi się że jej się podobało. Rano myślałem ze będzie wszystko w porządku ale ona złapała zamułe potem mi powiedziała ze wydaje się jej to za szybko. Co o tym sądzicie co powinienem zrobić (powiedzieć) w takiej sytuacji ????

Ale co w tym wszystkim było dal niej 'za szybko'? Całowanie, przytulanie, dotyk? Bo nie rozumiem..

Gość szybki bill
no ale co tu k****a rozumiec?? za szybko k**a i ch*j:-O, jak mówi ze za szybko to znaczy ze za szybko i nic wiecej tylko za szybko

Gość romek1095
podczas snu dotykaliśmy się, chodzi mi o to że ona sie mnie pyta czy to nie za szybko dla mnie a ja uważam że to nie zadziało zbyt wiele ale jak jej to powiem to może uznać ze nie chce być ze mną ?