Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kie ka

Pomocy!!Jak uratowac okolice bikini po depilacji!!

Polecane posty

Gość kie ka

Wydepilowałam, ogoliłam i wygląda to strasznie!!:/ Pełno krost duzych i małych, do tego podskorne gule, jedne sie da wycisnac ,inne nie.Widok tragiczny ,skóra podrazniona jak nigdy:/ Co moge stoswac zeby to złagodzic i pozbyc sie podraznien jak najszybciej?

Gość asdjpkijaspo
up

Gość brazyliaaa
nie wiem oliwka posmaruj

Gość pasztet umyslowy
fuuuuj :O przed depilacja rob peeling zawsze, potem po dobrze nawilzaj i pamietaj o peelingu! naskorek musi byc jak najbardziej cienki i delikatny by wlosy mogly wyrastac bez problemu i nie robic takich rzeczy jak uciebie, tarcie np recznikiem skory dzien po depilacji przyjemne nie jest ale ja tak robie i nie mam praktycznie zadnych problemow

Gość ale wy sie nakrecacie
balsam nivea po goleniu (dla mężczyzn) pomaga goic wszelkie podrażnienia po goleniu. Nie grzeb przy tym bo pogorszysz.

Gość Ummmm...
Nie napisałaś, czy ogoliłaś, czy np. użyłaś kremu do depilacji. Po goleniu skóra jest podrażniona, jeśli goliłaś pod włos i jeśli mocno przykładałaś ostrze. Nie wyciskaj tego!!! Ja polecam posypać rany pudrem dla niemowląt, zasypką. Jeśli pozostaną blizny najlepszy jest krem Cepan. Śmierdzi cholernie, ale jest skuteczny.