Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melisa20

lzy mi kapia nie wierze

Polecane posty

Gość vasabii
DO poka linka gdzie te nogi: tak bardzo mnie kocha. Jezeli bedzie mu przeszkadzalo moje kontrolowanie to niech wypie*dala bo to on zawinil i teraz ma.. stracil moje zaufanie. w sumie ciagle zyje ze strachem ze moze sie cos takiego powtorzyc ale jak narazie wszystko jest dobrze i mam nadzieje ze tak pozostanie

Gość fafeyka
Świeżo po zaręczynach każdy powinien fruwać ze szczęścia i tryskać milością. Z pewnością do radośći nie należy szukanie randki na takim profilu. Cięzko ci, to zrozumiałe, bo go kochasz. Ale nigdy,przenigdy nie zaufasz mu. Teraz Cię pewnie poniży i zrzuci winę na ciebie za to wszystko. Reakcja obronna, przecież się nie przyzna. Z pewnością zasługujesz na kogoś, komu w pełni wystarczysz i kto nie będzie szukał wrażeń za Twoimi plecami. Dobrze że to teraz, nie po slubie. Przepłacz, rano przemyśl i odejdż od niego.

Gość Melisa20
Dziewczyny ale mnie to dziwi ze ma wszystko i wie ze moze to zniszczyc...On jest wsciekly takmi wykrfzyczal ze zadnej kolezanki nie moze miec i ze ma dosc .mial status na gg zemnie kocha i teraz go usunal ...Tak samo byloz jegoprzyjaciolka prosilam zeby nie utrzymywal z nia kontaktu bo wiecie przyjazn miedzy kobieta a facetem no fakt nie zawsze moze skonczyc sie w lozku alejednak cosw tym jest...Towiecie co odkrylam podpisal sobie ja na gg jako facet zebym sie nie skapnela cos w tym jest

Gość poka linka gdzie te nogi
vasabii ------------------. to trzymam kciuki za to aby sie Wam udało - jemu to naprawić a Tobie na nowo mu ufać.. zycie w podobnym lęku mnie kiedyś niszyło od środka... w moim przypadku się udało i odzyskałam na nowo zaufanie i jest ok...

Gość
Jedyne co Ci pozostało to zaczekać na jego ruch. Dzwoniąc czy pisząc do niego tylko się pogrążysz i poniżysz. Pokażesz mu, że cierpisz, a on to wykorzysta i odwróci sytuację tak jakbyś to Ty była winowajczynią. Nie daj się!

Gość vasabii
poka linka gdzie te nogi- ale nie kontrolujesz swojego? a mialas jakies objawy chorobliwej zazdrosci czy cos takiego? i tak wogole to po czym ci to wszystko przeszlo ten brak zaufania?? Do Melisa20: skoncz z nim no chyba ze ustalisz mu jakies zasady . bo inaczej nic z tego zwiazku. Albo on sie przyporzadkuje i skonczy z tymi klamstwami i kolezaneczkami albo rzuc go w cholere. bo po co ci taki facet? a znajdziesz jeszcze lepszego ktory nie bedzie cie oklamywal i bedzie cie szczerze kochal. bo 7 miesiecy t nie jest tak duzo

Gość czyzby czyzyk
cfnhfyh------> 3 lata to nie jest tak duzo czasu zeby sie o tym przekonać:) ludzie sie poznaja przez całe zycie i jeszcze mało o sobie wiedzą:) ja jestem w zwiazku 8 lat-jak narazie szczesliwym ale to nie znaczy ze zawsze tak bedzie... nie ufam dokońca zadnemu facetowi i cały czas bacznie obserwuje...a bujanie w obłokach o pieknej miłości dokońca swiata pozostawiłam wraz z ukończeniem szkoły podstawowej:) nie jestem ksieżniczka ażycie to nie bajka:) weż to pod uwagę bo w przeciwnym razie rozczarowanie bedzie ogromne:)

Gość cfnhfyh
coz, nie jestme typem romatyka, nei wierze w bajki o milosci :P wiec nie bardzo wiem o czym do mnie piszesz. nie przypominam sobie zebym pisala ze go znam, albo ze zawsze bede z nim szczesliwa do konca swiata. jestem realistka i ciesze sie ze mam to co mam.

Gość kamalama
cfnhfyh to ciesz sie z tego co masz bo z dnia na dzien może odejść nagle nawet nie tłumacząc dlaczego to zrobił.

Gość czyzby czyzyk
cfnhfyh-------> skoro nie planujesz z nim wspólnej przyszłości to po cholere z nim jestes? zaprzeczasz sama sobie i niepotrzebnie zabierasz głos w tym temacie bo jak widac ciebie on nie dotyczy:) widac chciałas zabłysnać a jednak się nie udało...tak sie rozumiesz ze swoim facetem jak zrozumiałas ten temat-czyli nijak:)

Ja tez swojego kontroluje bo wiele mialam rozczarowan, i nie ufam mezczyznom a nie chce ich kompletnie izolowac, potrzebuje faceta, wiec musze kontroilowac bo inaczej zwariowalabym. wiem ze to jest niezdrowe i toksyczne ale nie ma opcji. czytam mu sms, przegladam telefon, historie na laptopie, musze znac wszystkie jego hasla i czesto sie o niego wypytuje innych. on zyje w bestroskim mroku nic nie wie.

Gość rece opadaja i w ogole
Ale sie uczepiliscie cfnhfyh :o Tak bardzo Wam przeszkadza, ze jest w udanym zwiazku i jest szczesliwa?? I to takie dogadywanie, ze nie zawsze bedzie szczesliwa, ze jej facet tez moze zrobic(lub juz zrobil) skok w bok :-o No po co to? Czemu w Was tyle jadu? Autorko, daj sobie spokoj z tym gosciem, on Toba najwyrazniej manipuluje! Bedzie Toba pomiatal, zreszta juz to robi, najwyrazniej nie traktuje Cie powaznie. Co z tego, ze sie oswiadczyl?? Po to pewnie, zeby miec nad Toba jeszcze wieksza wladze... :( vasabii napisalas: "...ta dziewczyna byla niepelnosprawna no i nie za piekna.. ale bardzo sie wkurzylam. i zerwalam z nim ale potem tak sie staral o mnie ze do niego wrocilam.. a on powiedzial ze robil sobie z jej jaja z kolega... " noooo, niezlego masz chlopaka, nabijal sie z niepelnosprawnej :-o

Gość melisa20
najpierw poczekam na jego ruch ... Moja opinia jest taka ze poczulsie za pewny siebie ...musze mu dac nauczke i komppletnie olac...Jak sie milczy nie pisze nie dzwoni to najbardziej boli faceta..

Nie wiem po co to ludzie robia, jeden partner im nie wystacza... ? Mowicie ze faceci tacy sa, ale Wy takie same jestescie, sam sie o tym przekonalem... i teraz sam nie wiem co robic... Melisko trudno co kolwiek mi powiedziec na Twoja syruacje. Mi sie wydaje ze najlepiej to Ty bedziesz wiedziala co on do Ciebie czuje i co Ty do niego czujesz... Jezeli on Cie olewa, to wydaje mi sie ze nie powinnas mu sie narzucac... przy okazji zapraszam do mojego tematu... szczegolnie kobiety, ktore moze pomoga... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4160466

Gość kamelon
Odejdź jak najszybciej...ja tego nie zrobiłam...Cierpię do tej pory, nie ufam...Żałuję, że zostałam... A dlaczego tak robią....Ja usłyszałam wiele wersji: 1)bo nie jestem taka jk on by chciał 2)bo musi się dowartościować 3)(UWAGA!!!)bo sprawdza czy może się podobać ładnym dziewczynom Jak on mnie zniszczył tym to nawet nie chce pisać...

poka linka gdzie te nogi vasabii -------------------------> Twój musi Cie bardzo kochć skoro godzi sie na ciągłe kontrolowanie.... A do tego musi być straszną kanalią skoro tak chamsko zabawiał się uczuciami niepełnosprawnej dziewczyny :O wiesz co nie rzuciłabym go dlatego że pisał z dziewczyną.. tylko dlatego z jakich powodów to robił... obrzydliwy typ.. :O

Gość vasabii
wiesz ania tez dlugo nad tym sie zastanwialam czy to zrobic.. bo okazal sie naprawde ostatnim chamem. ale wtedy byl pijany. niby to go nie tlumaczy ale akurat po pijanemu on sie zachowuje okropnie

Gość do cfnhfyh
facet z Twojego opisu pasuje idealnie do mojego kochanka, moze to on?

Gość masssakra
cfnhfyh

Gość masssakra
cfnhfyh Nik się jej nie czepia, i nikt nie zazdrosći ze jest w zwiazku bo każdy kiedyś był. oczywiscie zyczymy jej jak najlepiej, ale przezorny zawsze ubezpieczony, sama coś o tym wiem.

Gość a dlaczego zaraz
Sorry, że trochę nie na temat, ale mnie szlag z lekka trafił. jak można być z takim człowiekiem?? Wklejam: vasabii ta dziewczyna byla niepelnosprawna no i nie za piekna.. ale bardzo sie wkurzylam. i zerwalam z nim ale potem tak sie staral o mnie ze do niego wrocilam.. a on powiedzial ze robil sobie z jej jaja z kolega... Vasabii, czyli wszystko jest ok, póki robi sobie z innych jaja? w dodatku z ludzi i tak pokrzywdzonych życiem?? Współczuję. Ale ty nie jesteś lepsza z tego co widzę, wiec jest ok, luddzie samolubni i nie zważajacy na innych powinni kisic sie we własnym piekiełku. Bo że to sie zemsci kiedys, w to nie wątpię. :O

Gość vasabii
Przepraszam ale to ja czulam sie oszukana. Bardzo mi szkoda bylo tej dziewczyny bo rozmawialam z nia. Bo weszlam na jego GG (wtedy jescze mial) i jakis nieznajomy numer napisal i sie dowiedzialam ze on mial profil na portalu randkowym. i jak ona sie dowiedziala to tez byla bardzo zawiedziona ze ktos ja tak oszukal. ja z nia rozmawialam i mowilam ze to ostatni cham i ze do niego nie wroce.. ale po jakims czasie wrocilam bo go kochalam..