Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynkkkkkkkkkkkkka

Mój chłopak zawsze po seksie...

Polecane posty

Gość Justynkowy
Ah, to nie do mnie bylo.

Gość Justynkowy
No to najprawdopodobniej nie masz prawdziwej kobiety, bo ja jestem w pelni przekonany, ze wlasnie ja ja mam i na twoje nieszczescie drugiej takiej nie ma. Justynke obsluguje sie skarpetkami, to jest prawdziwa kobieta.

Gość kolisa
justynkowy--zalosny jestes

a wiesz może on później sie chwali kolegom ze ma skarpetki całe w spermie a oni mu gratulują że zaliczył. swoja drogą mi sie przypomina mój kuzyn z przed ślubu ze swoją panną. Straszny leszcz z niego był, w każdym razie jak byłam u nich i on jeździł do swojej panny, to albo miał jakąś cześć garderoby upaćkaną i się chwalił że miał wypadek, albo się chwalił że majtek zapomniał (nie wiem jak można nie poczuć że nie ma się majtek na dupie), a to paska do spodni a to skarpetki. Tylko że wszystko co robił i mówił to miało dawać wszystkim chyba do zrozumienia że on ją tam ostro posuwa jak jedzie i że nic innego nie robią. a ja się tylko z niego śmiałam bo jak można byc taką fleją żeby się za każdym razem spermą uciapać.

Gość Justynkowy
Na bialych skarpetkach nie widac, druga sprawa, nie mam kolegow, poza tym, ja nie potrzebuje dowodow, wracajac od malej widac to w moim wzroku - "on przed chwila ostro zerznal Justynko, pierrrrdolony mustang". Tak ludzie reaguja, nawet mnie nie znaja, ani jej, a wypowiadaja jej imie i wiedza, ze ta Justynka doswiadczyla konkretnego seksu ostatniej nocy. True story.

Ja też nie udawałam nigdy ze jak jechałam do mojego to piliśmy tylko herbatę, ale żeby tak się wszystkim wszem i wobec obwieszczać to trochę moim zdaniem przerost ambicji.

Statystycznie 9 osób na 10 mówi, że wycieranie spermy z dziewczyny po seksie skarpetkami, jest chore i popierdolone. Do tego służą chusteczki właśnie. Ehh jak czytam kolejne tematy na kafe to utwierdzam się w przekonaniu, że dziwaków na tym świecie nie brakuje......

Gość to ja kasia 74
Ej dziewczyno on traktuje cie jak dzi*ke do wy**chania.! Ksiezniczek nie wyciera sie skarpetami HA HA a dzi*ki !

Gość taki jeden cukierassssek
hahaha, ale troll!

Gość Justynkowy
Czlowiek Pokoju - otworzyles nasze oczy na swiat, masz racje, przemyslalem to z Justynka i faktycznie jest to idealne rozwiazanie, podczas najblizszego spotkania narobimy duzo herbaty i spedzimy caly wieczor na rozmowie siedzac w odleglosci od siebie co najmniej 1.5m - ZERO ZBLIZEN, obiecujemy. A nastepnym razem? Kto wie, moze nawet wspolny wypad do kosciola.

Gość posiadacz fotek
ciesz sie ze firankami nei wyciera :D

Justynkowy Ale nie o to mi chodzi, sory że odbiegam od tematu autorki, ale po prostu niezbyt poważne mi się wydaje jak dorosły facet mówi i robi takie rzeczy żeby wszyscy w koło myśleli że on nie robi nic innego tylko posuwa swoja małą. Widzę w tym poważny kompleks który chyba wynika z tego że tak naprawdę pewnie siedzą tam i piją herbatę, a on musi sie czymś pochwalić, bo inaczej wyjazd do niej byłby stracony. Albo po cholerę jadać do niej mówi że jedzie pobzykać, co kogo to niby ma obchodzić.

Gość lubie mentolowe redwhite
przeciez Justynkowy robi sobie jaja, żonka nie przezywaj ;) 🖐️

Gość Justynkowy
No ja to wszystko rozumiem, nie rozumiem tylko, dlaczego nikt w tym calym temacie nie zdal sobie jeszcze sprawy, ze robimy sobie jaja, ja niczym sie nie chwale, sprawy intymne pozostawiam tylko dla nas, nie musze nic, nikomu udowadniac, zeby podbudowac swoja wartosc w oczach innych ludzi. Moja wypowiedz odnosnie tego, ze widac to w moich oczach, ze Justynke wyruchal blablabla, to byl jeden wielki smiech, zarowno dla mnie, jak i dla mojej dziewczyny, ani ja, ani Justynka nie jestesmy powazni w tym temacie, tak naprawde caly czas gadalismy przez telefon i umieralismy ze smiechu, haha :D. Co do twojego kuzyna, to faktycznie zalosny gosc i musi miec ladnie napierdolone w glowie, zachowujac sie w ten sposob. Wracajac do tematu skarpetek - to jest prawda, nie widze nic w tym zlego, a robie to glownie z tego powodu, ze w samochodzie zawsze robi sie taki burdel, ze tych husteczek znalezc nie mozemy w danym momencie, wtedy siegam po skarpketke i sikamy ze smiechu, nikt nie czuje sie ponizony, bo to wcale nie ma na celu ponizyc mojej Milosci :).

Gość justynkkkkkkkkkkkkka
no wlasnie, serdecznie przepraszamy osoby, ktore potraktowaly problem powaznie, radzily, denerwowaly sie, mam nadzieje, ze nie bedzie to skutkowalo jakimis problemami zdrowotnymi 🌻 :) z wyrazami szacunku, Justynkkkkkkkkkkkkkkka i Justynkowy :D 🖐️

Gość haha hahahahahaha hahahahaha
haha :D

Gość omg co za troglodyta
hahahhahahahahahhah bo padne hahahahahahah

Gość elemele dwa pierdziele
hahahaha, kto jest troglodyta?