Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku ratunku

do wlascicieli firm z Poznania... ale nie tylko

Polecane posty

Gość ratunku ratunku

Czy ktos zechcialby mi powiedziec, jak wg Was wyglada idealny pracownik? Tylko bez zartow w rodzaju "dlugonoga 18letnia blondynka po studiach, znajaca 3 jezyki, z 5letnim doswiadczeniem, pracujaca 10 godzin na dobe" :) Musze zmienic prace, zanim sie wykoncze, poradzcie do jakich wymogow mam sie dostosowac :) Tylko prosze bez propozycji klikania w reklamy, ktore zawsze pojawiaja sie w tego typu tematach :)

Uczciwy, ambitny, kreatywny, operatywny, potrafiący pracować samodzielnie i w zespole, posiadający odpowiednie doświadczenie lub szybko przyswajający wiedzę... itd.. Najważniejsze, żeby można mu było zaufać.

Gość ratunku ratunku
Jesienna, posiadam te cechy, a z praca nadal cienko. To chyba tylko slogany :( Na dobitke jeszcze uwielbiam to, co robie - nie pomaga...

Współczuję Ci. Pierwsze na co patrz jaę, to kwalifikacje. Reszta wychodzi w praniu. Miałam jednak osobę z kwalifikacjami, reszta zespołu nie potrafiła z nim pracować, więc musiałam zrezygnować. Wszystko więc jest brane pod uwagę, ale tak naprawdę zależy kto, kogo i na jakie stanowisko szuka. Biorąc pod uwagę kryzys najlepiej szukać pracy w branży, która najmniej go odczuwa.

Gość ratunku ratunku
Mam wyzsze wyksztalcenie, doswiadczenie, myslalam, ze trafilam na prace marzen - niestety przez 2 lata nie bylo zadnej podwyzki, za to zwiekszyla sie ilosc zlecen. W pracy siedze po 10, 11, 12 godzin. Probowalam o tym pogadac z pracodawca - groza zwolnieniem. W tej sytuacji szukam nowej pracy, niestety, tylko jeden pracodawca pokwapil sie odpowiedziec, ze nie jest zainteresowany, reszta nadal robi mi nadzieje. Prosze powiedz mi - jesli mozesz - jak zapatrujesz sie na kwestie finansowe? Czy rzetelnemu i doswiadczonemu czlowiekowi sklonna bylabys zaplacic 2 000? Niestety mam zobowiazania rodzinne i chyba sprawdza sie teoria, ze najchetniej przyjmowani sa pracownicy za minimum krajowe - niewazne , ze trzeba ich przyuczac i mysla o niebieskich migdalach. Nie wiem juz, co ze soba zrobic, chyba faktycznie rzuce w kat idealy - niewazne czy bede lubic to, co bede robic, wazne zeby trwalo tylko 8 godzin i starczalo na zycie.