Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolza mala

WKURZONA NA FACETA!! OBRZYDZA MNIE!!

Polecane posty

zolza-mala to , że daje znac uczynkami ze kocha to nie wszytsko, czasem faceci dobrze sie maskują że kochaja swą druga polowę, pamietaj że ufa się bogu a reszte kontroluje, niewazne czy zachowanie czy emocj, bo jak dla mnie to on mając 29 lat juz powinienien miec jakas sume odlozoną na czarną godzinę ewentualnie pomyslec o przekwalifikowaniu sie by gdzies isc do pracy ale widocznie jemu jest dobrze w roli PASOZYTA

Gość zolza mala
nie, on nie jest typem udawacza. ale wkurza mnie okropnie.

Gość przesadzasz malenka

Gość zolza mala
no to teraz mnie wkurwil na maksa!!!!!!!!!!!!!! Przyszlam po caLYM dniu kursu , od rana do wieczora full ludzi, itd, przyxchodze do domu chce pospac, bo boli mn ie glowa. No i spie, spie i nagle moj cudowny ukochany zasuwa eletroniczne zaslony, robi duzo halasu, bo to cholerstwo wielkie i cala az stanelam w lozku z powodu szoku(cisza itsd i nagle halas do potegi). Obudzil mnie, jestem wk....!!!!!!!!! Bo chcial "zebym sie potem nie obudzila z powodu swiatla" jaki dupek

Gość Spokojnieee spokojnie

Gość Grazyna -suw
Nie rozumiem, dlaczego tak nerwowo reagujesz, przeciez nic a nic sie nie stalo. Przesadzasz...

Gość Kazdemu zdarzaja sie glupie za

Gość marokanski sklep
Zapraszamy do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrza i ogrodu.

Gość zolza mala
wszedzie te swoje reklamy pchasz.daj spokoj natrecie.

Gość chórek kafeterianek
Jesteś sfrustrowana życiem, tym, że jest ciężkie, dlatego wszystko denerwuje Cię podwójnie. Te głupkowate żarty chłopaka wkurzają Cię bardziej niż powinny, bo są przysłowiową kroplą, która przepełnia czarę goryczy. (o matko, ale mi się super patetycznie napisało). Gdybyście byli bogaci i mieli lekką i przyjemną pracę nie wkurzałabyś się aż tak bardzo z takich niepoważnych powodów.

Gość zolza mala
Problem polega na tym, ze mpoja praca byla za ...2 euro na godzine i to nielegalnie!!!! tera

Gość zolza mala
teraz nie mam wcale pracy bo poprosilam o podwyzke .... smialam prosic wiecej niz 2 euro :/ oczywiscie pracujac nielegalnie.

Gość zolza mala
jedynie co mnie trzyma przy nim to fakt ze czekal na mnie, az skoncze studia.Chetnie bym odeszla ,ale zmuszam sie do pozostania tutaj... w ogole nie mam sil na nic, ja egzystuje, nie zyje... nie czuje zycia..

Gość Ala30D
zołza mówie Ci to serdecznie a nie po to żebyś się irytowała. Jesteś teraz nadnerwowa, obrażasz i o pierdoły a Ci powiem i wcześniej też już Ci powiedziałam że Twój facet ma po części rację...takie drobnostki tak bardzo wyprowadzają Cię z równowagi a co dopiero prawdziwe duże problemy życiowe chociaż nie twierdze że ich teraz wcale nie masz. Musisz wyluzować bo inaczej piękniesz i będzie jedna wielka deprecha :( Facet chciał Ci zrobić dobrze i zasłonić zasłony żebyś Cię światło nie obudziło...taka była intencja chociaż zrobił wiecej złego niż dobrego bo doprowadził Cię tym do furii...tak nie można :(

Gość zolza makla
HALOOOOO Jakie swiatlo????? byl juz wieczor, zadnego swiatla nie bylo!!! jak sie kladlam do lozka to zaslonilam takie zaluzje od srodka. I szafa by grala.MU chodzilo o swiatla .... z dworu,,, tylko ze my mieszkamy na zadupiu za przeroszeniem i nie ma zadnych swiatel!!!!

Gość ZOLZA MALA
akurat to mnie zirytowalo, bo jak ktos cos robi z sercem i daje to nie po to zebym potem slyszala buraczane zarty. bo mnie to stawia w niezrecznej sytuacji (ze MOI znajomi to brudasy) i po 2 jest mi przykro.

Gość zolza mala
* zaluzje materialowe. A te 2 zaluzje to takie przeciwwlamaniowe:/ tylko ze problem jest taki ze spokojnie mogl tylko zamknac okno a NIE dodatkowo ten halas.bozeeeeeeeeeeee

Gość zolza mala
nikt sie nie podszywa, takie mam teraz zajebi9ste zycie ze heja

Gość zolza mala
moze do 50tki bede mieszkaja z jego rodzicami :/ bo on nie chce podjac pracy na czarno, bo to jego droga wyboru:/ I czeka i wysyla te cv i czeka jak idiota i wiecznie jest zmefcxony, a co ja mialam powiedziec po 16 godfzinach pracy????????????????????????????????????

Gość Ala30D
zołza widzę że na cały świat jesteś już wk...na, nie krzycz...takim denerwowaniem się nic nie zdziałasz a szkode robisz tylko sobie, uwierz, po co Ci to? I żebyś się nie zdziwiła jak facet w końcu Cię zostawi, czego wcale Ci nie życze, jak będzie się w takim związku źle czuł cały czas atakowany. Nie może być sobą bo dostaje zjebke. Zastanów się czy chcesz być z kimś takim, kto Cię stale denerwuje bo chyba szkoda Twojego, Jego, Waszego życia na takie wzajemne udręki i czepianie się spraw mało istotnych. Ludzie mają o wiele większe problemy niż to że kogoś budzi hałas, sa np. chorzy fizycznie lub cierpią psychicznie i nie mogą spać z bólu i to nie jedną noc ale tydzień, miesiąc i więcej...szkoda życia na takie duperele. Amen.

Gość zolza mala
pojde do miejscowej zieielni miejskiej ,myslalam ze NIGDY tak nie upadne, widac takie mi pisane zycie... kurwa uczylam sie tyle latQ!!!!!!!

Gość zolza mala
DLA ceibie ASlu to TYLKO SEN. ja pracowalam ciezko przez ostatnie tygodnie, moge powiedziecd ,ze nawet bardzo. przy wzroscie 176 waze 51 kilo.wygladam jak trup. pracowalam ponad sily, teraz mam kurs, ktory tez latwy nie jest. Jestem chorA TAK NIEULECZALNIE. i pracuje!!!! i robie!!!! i chce!

Gość zolza mala
nigdy nie bede mogla miec dzieci, moze.... jak kiedys zaciaze to wyjdzie potworek... tak tak... Nie mam sil.w tej chorobie co mam NIE MA SIE SIL JAK KAZDY ZDROWY CZLOWIEK.

Gość zolza mala
Potrzebowalam tego snu, z racji bolu glowy, z racji tego, ze jestem ZMECZONA, PRZEMECZONA. Nie mam sil.opadam z sil.Dla ciebie to tylko sen -dla mnie dawka energi niezbednej do zycia.

Gość zolza mala
bo chce to kurwa wszystko zmienic! chce miec wlasny kat, chociazby pokoj, ale wlasny, taki swoj, a on -nie bede mieszkal z 20osobami w mieszkaniu:/

Gość Zolza mala
Pozbawil mnie wiec tego.snu, tego, czego potrzebowalam ,CZY TO TAK DUZO???????

Gość Ala30D
zołza rozumie że jesteś przemęczona, w takim razie trzeba wystopować i wyluzować bo będzie jeszcze gorzej...a widze ze jest już gorzej niż wczoraj...radze jakiś urlop, może i nawet od faceta, zatęsknisz może więcej...

Gość zolza mala

Gość zolza mala
tak ,chce !!! juz dzis, teraz bym sie wyprowadzila, tylko ze nie mam pieniedzy! nie mam.niestertyy.