Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimienna1988

ciaża a odstawienie tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość bezimienna1988

hej kobietki!!! Mam pytanko może jest ktoś kto miał podobną sytuacje albo wie cos na ten temat. Brałam tabletki anty i przestałam brac po ustapieniu krwawienia i po kilku dniach znow mialam krwawienie. prawie codziennie upraiwałam seks z moim facetem.czy jest mozliwe ze kiedy przestalam brac tabletki a 2 dni wczesniej byl stosunek to zaszlam w ciaze? mimo tego krwawienia z odstawienia???Prosze pomózcie!!!! :(

Gość bezimienna1988
co myslicie o mojej sytuacji???

Gość myśle że nie bardzo rozumiem
o co Ci tak na prawde chodzi. Kiedy dokładnie przestałas brać, a kiedy się kochałaś. Jeśli kochałaś się po tym jak przestałaś brac tabletki - tzn w przerwie międzyopakowaniami i nie zaczełas kolejnego opakowania, to w trakcie tej przerwy mogłaś zajść w ciąże.

Gość Wierra 333
Ona brala taby 21 tabletek zrobila przerwe i z nowego opakowania przyjela tylko 3 albo 4 tabsy, i uprawiala seks przed przerwaniem tabsow i po przerwaniu bez zabezpieczenia! Co traktowane jest jako zapomnienie w 1 tygodniu czyli tydzien przed zapomneiniem tabletki jest zagrozony i po juz calkiem

Gość Bezimienna1988
nawet jesli wystapilo to krwawienie?i w czasie tego krwawienia uprawialam seks?to moge byc w ciazy??? Czy to faktycznie prawda ze jezeli sie zapomni tabletki w pierwszym tydodniu nowego opakowania a w tygodniu przed byl stosunek to moge byc w ciazy?? jezeli tak to dlaczego? wyjasni mi ktos??

z tej prostej przyczyny, że plemniki mogą przetrwać kilkadziesiąt godzin w organizmie kobiety i poczekać na jajeczkowanie. kilkadziesiąt godzin to kilka dni, niestety. głupio zrobiłaś.

Gość Bezimienna1988
a jak jest z jajeczkowaniem po odstawieniu tabletek??bo tego nikt nie wie. moze wystapic ale nie musi. a mi chodzi o to czy moglam zajsc w ciaze w czasie krwawienia i bralam tabletki wtedy a kiedy mi sie skonczylo przestalam je brac i po 3 dniach znow mialam krwawienie i w tym krwawieniu bez zabezpieczenia uprawialam stosunek.jak to jest?

no mogłaś, ale nie musiałaś. o tym jeszcze się przekonasz, teraz to już chyba za późno na jakiekolwiek działanie. jajeczkowanie może wystąpić z miejsca, ale też nie musi. po prostu dużo zaryzykowałaś. znam chłopaka \"jedna zapomniana tabletka\" i znam też fajną dziewczynkę \"dzień po okresie\". póki co nie nakrecaj się i poczekaj 2-3 tygodnie od stosunku i zrób test

Ja w pierwsze dni płodne po odstawieniu tabletek miałam krwawienie i wówczas tez zaszłam w ciążę:)

Gość Bezimienna1988
wieksze szanse ze zaszlam czy raczej nie????

Gość Bezimienna1988
miał ktos podobną sytuacje??? Podzielcie sie!!!