Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ariel23

zrobiłem coś czego bardzo teraz żałuje

Polecane posty

Gość Ariel23

miesiąc temu gdy jechałem na wakacje nad morze na 2 tyg spotkałem dziewczyne ktora mnie sooba oczarowala duzo z nia czasu spedziłem .. po tygodniu znajomosci całowaliśmy się, piescilismy się ..... No ale przed tym zakończyłem kręcic z dziewczyna ktora podoba mi się najbardziej na świecie napisałem jej smsa że to nie ma sensu ... tamta to była wakacyjna przygodą ale gdy teraz widze Agnieszke to serce mi sie łamie że z nią zakonczyłem... nie odzywa sie do mnie pisze do niej na gg, nk.... podszedłem do niej a ona mnie olała żałuje bardzo że tak postąpiłem chciałbym odzyskac Agnieszke żadna mi sie tak nigdy nie podobała i do żadnej tak nie świrowałem.. dla chwili emocji ją odtraciłem....

Gość Ariel23
dodam że wszystko z Agnieszką mi sie kojarzy wszystko muzyka, klimaty, nawet to że siedze tu teraz i popijam herbate ja z Agnieszka potrafiłem całe noce pisac na gg :( Ehh

Gość znawcy tematu piszcie
Nie zasługujesz na nią. Najpierw dorośnij, a potem się bierz za poważne związki... A dziewczynę sobie wybij z głowy i zostaw w spokoju.

Gość Ariel23
ne wybacze sobie jak ona kogos znajdzie :( umre z zazdrosci..

Gość bumtralalabumbum
Na pewno znajdzie sobie kogos, bo widac, ze to fajna dziewczyna - olala cie :P a Ty ucz sie na swoich bledach i wyciagaj wnioski.. a Agnieszce juz daj spokoj - nie jestes jej wart!

Gość Ariel23
nie zakręci mnie juz do innej.. Agusia.... gdzie jestes :(

Gość fvaskfaslfjasilvsa
Nie poddawaj się, jak będziesz długo walczyl, to być może przyniesie to efekty, kobiety bardzo doceniają, że facet się stara. A błędy popełnia każdy. Ja rozstałam sie z chłopakiem, po pewnym czasie jednak zmądrzałam, i zrozumiałam, jak bardzo mi go brakuje. W konce wróciliśmy do siebie i jestem teraz szczęśliwa :) Więc nie poddawaj się! Jej na pewno tez Ciebie brakuje :)

Gość Ariel23
Ona mi nie wybaczy tego bo powiedziałem jej prawde............. z nią jest zle....

Gość bacardo
podoba ci sie... porzuciles ją dla jakieś nadmorskiej pindy a teraz chcesz zeby do ciebei wrocila bo ci się podoba. za 5 lat jak juz bedziesz miec 16 to sobie pomyslisz jakie to bylo glupie