Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meduza 1982

dlaczego tak sie dzieje

Polecane posty

Gość meduza 1982

zakochalam sie w chlopaku, ktory jest w dlugoletnim zwiazku z dizewczyna, nie wiem czemu mnie to uczucie dopadlo, poznalam tego chlopaka w pracy, wcale mi sie nie rzucil w oczy, ot normlany chlopak, z czasem moi znjaomi zaczeli nas na sile laczyc, caly czas moiwli, ze jestesmy do siebie bardzo podobni, nawet fizycznie, rzeczywiscie cos w tym jest bo jak patrze na fotki z imprezy firmowej to wygladamy jak brat i siostra, ja sam ajak go zaczelam poznawac uznalam, ze byl by dla mnie idealnym facetem, dogadujemy sie bez slow, ale pojawia sie problem, jest on w zwiazku z dziewczyna juz prawie 6 lat, sa nawet zareczenie, nie mam najmneijszego zamiaru ingeeowac w ten zwiazek ale starsznie mnei boli bo aj sie wnim zakochalam, po tym wszystki kometarzach znajomych zaczelam patrzec na niego innym okiem i cos zaiskrzylo..ciezko mi starsznei bo sie widujemy na codzien, duzo rozmawiamy a mnei w srodku rodziera ze smutku, jak sobei z tym poradzic? byl ktos w podobnej sytuacji?

Gość kapiszonnikk
a czy daje jakies znaki, ze mu sie podobasz?

Gość czarodziejka w occie sojowym
ja tez tak mam, kocham kogos zajetego juz od 4 miesiecy, wykancza mnie taka sytuacja,ale nie moge przestac o nim myslec, a jak go widze to rece i nogi mam jak z waty, co robic