Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myślałam że mnie to nie spotka

Znalazłam nie swoje stringi

Polecane posty

Leżą w szafce wraz z kilkoma innymi moimi.Nie są moje... :-( Zyjemy na odleglość wczoraj do niego przyjechałam było jak zawsze super,dzis pojechał do pracy a ja wstałam patrze i nie mogę uwierzyć, nie pamiętam żebym takie miała.. Aha rzeczy pierze mu mama..Tylko od niej to raczej nie są...i siostry też nie ma... Nie wiem jak teraz rozsądnie to rozegrać,jak się go spytać????

Mam nadzieję, że to prezent dla mnie.. Albo iść do jego mamy i się spytać czy je dostała do prania?? Jak tak to raczej wiadomo o co chodzi...

Zwariuje do tej 16 kiedy on skończy prace..Nie wiem czy mu odrazu je pokazać czy najpierw się spytać czy mi coś kupił????? Poradźcie mi...

Gość jego zapytaj co to za gacie
a nie jego matki p.s. to musi być jakiś maminsynek, jeśli nie jest w stanie wygospodarować czasu na pranie, wiele osób żyje szybko i dużo pracuje/uczy się, jakoś sobie z tym radzą, obowiazek prania jego szmat spadnie na Ciebie gdy zamieszkacie razem, z tym, że Ty pewnie oprócz etatu w domu będziesz musiała chodzić do pracy... a nawet jeśli nie to zwykły wyzysk prać czyjeś ciuchy i tyle

Gość policjowako
jak ci kupił to chyba by byly zafoliowane :-O ps. weź spokojnie zapytaj i obserwuj jego reakcję ....

mało prawdopodobne, że Ci je kupił i w ten sposób podrzucił prezent, jeśli tak to byłoby widać ze są nowe, z metką, nawet jeśli cena zamalowana

Mama pierze mu rzeczy bo tak wyszło,on nie umie prasować wogóle,też nad tym ubolewam :-( Wyglądają jak nowe,metka jest nie starta(czyli nie były dużo razy używane. Ja mam mase stringów się zastanawiam czy może ja takie sobie kupiłam i nie pamiętam??Albo uruchamia się we mnie mechanizm obronny.. :-(

Gość policjowako
swoją drogą dziwne żeby "przygodna cizia " miała chowac gacie w jego szafie :-O

Gość policjowako
" on nie umie prasować wogóle " a po co gacie i skarpety pracowac? :-) nie no koleś jest dobry Zastanów się 5 razy zanim go spytasz . może to twoje gacie

kiedyś nauczusz się, ze nie warto bezgranicznie ufać ludziom i nie chodzi tu o facetów, że oni są źli i tak dalej, zwyczajnie zawsze trzeba mieć swój rozum i mysleć trochę o sobie, nikt inny nie będzie się o Ciebie troszyć, sama musisz o to zadbać, bierz od chłopa to co daje, nie przywiązuj się i zbyt wiele od niego nie oczekuj sama też się przy nim nie spalaj, jak sie znudzisz albo on się znudzi znajdziecie sobie nowych znajomych, ot życie ale do tego trzeba dojsc samemu, tymczem lekcja nr 1 trwa :classic_cool:

Nie czepiajcie się tego prania,mama mu pierze bo mu kazała przynosić rzeczy i tyle.Jak ja jestem to ja mu piorę. Nie mam pewności czy to poprostu nie moje..

Gość Ty kowalski
Czemu dogryzasz ludziom?

jeśli ich sobie nie przypominasz to znaczy, że to nie Twoje, pierwsza myśl, reakcja jest zawsze najbardziej właściwa, on mógł zrobić tak, że myślał, ze to Twoje, bo przecież nie odróżnia stringów swoich dziewczyn i dlatego wylądowały w szafie razem z Twoimi ciuchami

Gość
a moze twoj chlopak ma wieczorami hobby o ktorym jeszcze nie zdazyl ci powiedziec??:classic_cool:

Nie jestem małolatą a ten facet to mój mąż, wyjechałam od niego bo wróciłam do PL.. I swoję w życiu też przeszłam, proszę tylko o radę jak to teraz rozegrać, a nie na temat zaufania lub podobnych

No właśnie,pierwsza myśl- TO NIE MOJE!!!! A teraz człowiek się zastanawia i myśli....

Gość policjowako
" on mógł zrobić tak, że myślał, ze to Twoje, bo przecież nie odróżnia stringów swoich dziewczyn i dlatego wylądowały w szafie razem z Twoimi ciuchami " bardzo prawdopodobny scenariusz ale to oznacza że jakaś laska wyszła od niego bez gaci :-P ach te kobiety

ok, przepraszam i już chowam morde w kubeł i odpowadam tylko na zadane pytanie zapytaj zwyczajnie i jasno skąd te gacie bo ich sobie nie przypomiansz w swojej garderobie i tyle

Gość policjowako
" wyjechałam od niego bo wróciłam do PL" jakoś sobie musiał radzic bez ciebie

Oglądam je i oglądam, kurcze nie było mnie tu 2 miesiące, zastanawiam się czy je sobie kiedyś nie kupiłam i zapomniałam o nich, bo te co sie nosi to co innego a takie nowe zostawiłam w szafce i wylecialo z głowy. To mój rozmiar i podobny gust...ojej co teraz pytać się go czy olać to. Dodam że mam do niego zaufanie na 100% codziennie gadamy na skypie, w soboty wieczorem siedzi w domu! On jest ok wszyscy to mówią co go znają!

Ok dzięki za rady! Miłego dnia wszystkim!! :-)

Sprawa stringów się wyjaśniła. Nie były jednak moje... Nie warto od razu zakładać najgorsze, a tutaj ludzie często odrazu zarzucają zdradę itp. Warto ufać jeśli ktoś te zaufanie sobie wypracował.. Warto ufać swojej intuicji..

Gość qwretye34y23tyu
no to w koncu czyje te stringale były?

Gość właśnieeee
???:)

Wczoraj im dłużej się nad tym zastanawiałam tym bardziej byłam pewniejsza że są to moje, że kupiłam kiedyś tam i zapomniałam o nich (nigdy nie podejrzewałam że u mnie taki mechanizm obrony przed myślami o zdradzie się wytworzy!)I nawet już przestałam się tym martwić.. Ale jednak..Pierwsza myśl jest właściwa. To nie były stringi przeze mnie kupione. Mąż wrócił z pracy a ja nawet już o tym nie myślałam. Nagle on mówi: Wiesz coś tam jest dla ciebie w szafce,widziałaś? A ja: nie,co takiego? I wyciągnął te stringi i pokazał. Ja na to:skąd to masz, powiedział że zamówił coś z katalogu i w ramach prezentu były damskie stringi,więc wziął i je wsadził poprostu do szafki, bo uznał co to za prezent więc je tam poprostu wrzucił do mojej bielizny. Ehh ot cała historia, nie myślmy od razu źle o facetach. Cieszę się że mam takiego męża :-)

Gość rtyreterty
A czy nowa bielizna nie powinna mieć papierowej metki?

Jest nowa, ale jest to tzw.reklamówka pewnie nie na sprzedarz, takie tanie stringi,dorzucają jako prezent więc takie rzeczy nie mają metek.