Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorkawalerski

Wieczór kawalerski-jak to jest??

Polecane posty

Gość wieczorkawalerski

Idziemy 8 sierpnia na wesele a za tydzień młody organizuje wieczór kawalerski z noclegiem w jakimś ośrodku wypoczynkowym.To nasi bardzo dobrzy znajowmi,on robi wieczór ona nie.Powinien iśc facet?ja powiedziałam ze jak on zamierza iść to ja jade też gdzieś na impreze,umówie się z kumpelami i już...i strzelił focha że to nie to samo co panieńskie. Jakie są zwyczaje z tym kawalerskim?ja zawsze wyślałam że są kawalerskie i równocześnie panieńskie...

Gość wieczorkawalerski
opowiadaj,opowiadaj...

Jakie są zwyczaje z tym kawalerskim?ja zawsze wyślałam że są kawalerskie i równocześnie panieńskie... no bo tak jest :) z tym ze panna sie wykreca od imprezy ;)

Gość wieczorkawalerski
ale głupio jak on idzie a ja w chacie siedze tym bardziej że po tygodniu na wesele tam idziemy

zdarza sie ;) ona sobie popatrzy na jakąs fajna dupesie która im zatanczy na stole ty nadrobisz sobie jakies romansidło :) i wszyscy beda :D

Gość wieczor kawalerski to
prostytutka udająca streapteserke zatanczy, a potem wszyscy goście pana mlodego ją po kolei... 🖐️

a potem wszyscy goście pana mlodego ją po kolei... pożegnają 🖐️ :P

Gość wieczor kawalerski to
regres wie, o czym mówię, bo do dziś mu stoi... ręka na pożegnanie...

bo do dziś mu stoi... ręka na pożegnanie..." :D:D:D wiesz ostatnio jak byłem na kawalerce to dosłownie my ją wszyscy szybko pozegnali .... dla naszego bezpieczeństwa ;)

Gość wieczorkawalerski
ale facet to smieszna sprawa jest bo on myslał że ja w chacie siedzieć będe a ja na impre sie umówie i juz mu nie pasi

taaa najlepiej on pojdzie sie gapic na gole dupy a kobieta potulnie bedzie siedziala w domu. jeszcze moze sniadanie do lozka mu przyniesiesz , bo on bedzie zmeczony nadmiarem wrazen. wyjdz tej nocy na impreze i baw sie dobrze. a skoro mu nie pasuje to niech nie rusza tylka z mieszkania

Ehhh baby..... Idź na kolanach do niego i błagaj, żeby Ci pozwolił wyjść :o Po co go w ogóle informujesz o swoich planach?? po fakcie dziewczyno, po fakcie i to dopiero jak się wyda :P A co Ty myślisz, że co on będzie na tym kawalerskim robił, tęsknił za tobą?

Gość wieczorkawalerski
nie sadze ze jaktos pobzyka bo tam same kable ida i na pewno jak ktos pare z ust pusci to afera gotowa

>> taaa najlepiej on pojdzie sie gapic na gole d**y a kobieta potulnie bedzie siedziala w domu Przecież gdyby był wieczór panieński, to nikt by jej nie robił wyrzutów :o A tak w typowo babski sposób, niezgrabnie próbuje sie na nim odegrać :o

Gość wieczorkawalerski
nop właśnie mówie ze smieszny jest bo ja w chacie nie chce siedzieć a on ma focha.Pewnie sie boi ze sie lepiej bedę bawić iż on

Gość wieczorkawalerski
ale niech sobie robi wyrzuty,dlaczego on ma sie swietnie bawoic a ja nie

Nie mówię o bzykaniu, ale bardzo możliwe, że będzie np. streapteas. A to, że będzie może alkoholu to pewne jak słońce na niebie. Zresztą co za różnica, masz wolny wieczór bez przypiętej kuli u nogi, to go wykorzystaj :classic_cool:

wstrzas - jak odegrac?? ona poprostu nie chce siedziec w domu gdy on bedzie sie w najlepsze bawil. i ma do tego pelne prawo

Gość wieczorkawalerski
spoko alkohol i striptis to na pewno bedzie ,bo tak bywa ale bzykanko?serio?bywaja? i co potem nie gadaja o tym?nikt sie nie dowiaduje?

tak bzykanko tez czesto jest.tyle , ze nigdy to do panny mlodej nie dochodzi. kazdy chroni swoj tylek, bo tam wszyscy korzystaja ;)

hahahaha :D bzykanko na kawalerskim jest naprawdę bardzo rzadko i jest częściej spotykane wśród jak by to powiedzieć, klasy robotniczej społeczeństwa :classic_cool: a to, że takie bzykanko jest na wieczorach kawalerskich opowiadają sami faceci tzw. erotomani gawędziarze...