Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega_zaskoczona

Mąż wczoraj wyjawił mi cos z czym dzisiaj nie moge dojsc do ładu

Polecane posty

Gość DO AUTOKI/
kochana autorko, co w tym szokującego? bachory to potwory, burzą miłość, radość, szczeście i spokój. tak jest. tylko nie każdy ma odwage przyznać prawdę.

a gdzie ja pisalam ze mam dwoje? pisalam w zartach ze moj maz jest jak drugie dziecko :D

Gość DO AUTOKI/
sama mam syna i wiem jak to jest.od początku nie cieszylam się z ciązy bo wiedziałam co mnie czeka i sie sprawdziło.Facci też czesto sie rozczarowują.Dziecko to balastr na całe życie.

Gość gr................
DO AUTOKI/ (nota bene naucz sie pisac) --> idz sie lepiej wykastrowac, kretynie/kretynko :-O a nie zasmiecaj forum ...

Gość mmaammaa
my z mężem podzieliliśmy sie obowiązkami opieki nad dziećmi, mój mąż nigdy nie marudził, że po pracy jest zmęczony, że mu dzieci przeszkadzaja

Gość Autorko- masz wyjątkowego
wspaniałego męża,a kryzys dopada każdego,problem maja inne osoby na tym topiku:albo mają nieodpowiedzialnych facetów-dzieci,takich ,którzy dostali lalkę i po czasie przestała im się podobać(dzieci nas ograniczają!załamka ale durny tekst inteligencja dżdżownicy...)albo same wyznają podobne poglądy...ale być może to trauma z dzieciństwa,może sami nie byli dość kochani,nie potrafią sprostać wychowaniu,ale jeżeli dziecko już jest na świecie,to wybaczcie-ono podświadomie doskonale odbiera ,jaki macie naprawdę do niego stosunek i tak sobie pracujecie na własną starość -.....w domu starców.......