Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdusia82

peeling kawitacyjny

Polecane posty

Czy ta metoda jest bezpieczna? Czy nie pozostana mi po niej jakies \"strupki\"? Robie ten zabieg 3 dni przed slubem i boje sie ze niekorzystnie wplynie to na moja cere (wyjda wszystkie zanieczyszczenia i zamiast poprawic mi stan cery-pogorszy sie). Robie ten peeling po to by makijaz trzymal sie dluzej i cera byla bardziej promienna. Nie mam specjalnych problemow z cera, ale nie raz wyskocza jakies male \"problemy\". Kosmetyczka zaproponowala takie oczyszczanie ale mam watpliwosci. Proszę o rade. Z gory dziękuje!

Gość majóweczka_majowaaa
Jeżeli nigdy wcześniej nie robiłaś peelingu kawitacyjnego to odradzam robienie go na 3 dni przed uroczystością. Nigdy nie wiadomo jak skóra zareaguje. Ja robiłam peeling kawitacyjny już 3 razy i zauważyłam że najładniejszy efekt jest około 1,5 tygodnia po peelingu - tak jest w moim przypadku u Ciebie może być całkiem inaczej. Po kawitacji po 3-4 dniach wyskakują mi jakieś syfki. Nie ryzykowałabym kawitacji na 3 dni przed ślubem mimo że jest to zabieg bezinwazyjny. P.S. Nie ma żadnych "strupków" po zabiegu. Skóra jest bardzo gładka i super oszyszczona. Jeśli kosmetyczka zrobi Ci do tego jonoforeze (ampułka w zależności od rodzaju skóry) i maskę z alg to cerę będziesz miała promienną. Ale nie ryzkuj z tym na 3 dni przed .