Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XxPHANTASMAGORIAxX

Jak odzyskać zaufanie przyjaciółki?

Polecane posty

Gość XxPHANTASMAGORIAxX

Witam... sprawa wygląda tak... Ja i moja przyjaciółka znamy się od lat rok temu poznała cudownego faceta są cudowną para zakochani po uszy ja również polubiłam tego chłopaka i mamy świetny kontakt. Ostatnio przyjaciółka zwierzyła mi się że przeżyli swój pierwszy raz. On później też i poprosił mnie żebym mu wyjawiła jak się ona czuje czy było wszystko w porządku. Nie pomyślałam i powiedziałam mu wiele rzeczy które ona mi powiedziała w sekrecie. Tylko dlatego że on się bardzo martwił. Teraz przyjaciółka jest na mnie o to wściekła pokłócili się.... Nie chciałam żeby tak wyszło.... Chciałam dobrze dla obojga jak mogę naprawić swój błąd? Już ją przepraszałam bo nie miałam pojęcia że tak się stanie ale to na nic... Tak mi wstyd....

Gość XxPHANTASMAGORIAxX
Wściekła sie że nie potrafiłam dochować tajemnicy

Gość i miała rację
Jak ktoś ci coś mówi w tajemnicy, to nie po to, żebyś od razu paplała o tym. Nie wie co jeszcze wypaplasz.

dziwisz sie jej? ja tez byłabym o cos takiego nieźle wkurwiona. Nawet gdyby moja powiedziała, ze ostatnio bylam na mojego faceta zła o to czy o tamto - mialabym o niej zal... a co dopiero powtarzac moje osobiste intymne sprawy. A ten chłopak to chyba ma jakies problemy ze soba... po jaka cholere wypytuje innych na boku co mowi, mysli i czuje jego dziewczyna. Chyba powinni ze soba porozmawiac a nie latac z tym do innych.

I słusznie zareagowała. Grunt to móc ZAUFAĆ \'przyjaciółce\'. Zbyt mocne słowo... A najlepsze w tym jest to, że oni się pogodzą, a Tobie czerwona kartka się zostanie. I SŁUSZNIE.

Gość XxPHANTASMAGORIAxX
Zdarzyło się to po raz pierwszy... chce naprawic swój błąd i nie chce stracić najbliższej mi osoby przez to nieporozumienie...

kurka, jakie NIEPOROZUMIENIE? ! ? ! Ona Ci się zwierzyła w sekrecie, On też. A Ty ŚWIADOMIE wypaplałaś. Powinnaś może jeszcze rady co do pozycji im dać, albo 'wyżej, niżej' :O