Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co mam o tym mysleć

Czy wasi faceci tez tak maja????????????

Polecane posty

ze maja ciagle ochote na seks.Lapia was za rozne czesci ciala ( piersi, tylek).Zastanawiam sie czy on nie jest ze mna tylko dla seksu????????jesli tak jest to jak to rozponac???????

Gość 1234567....
Levviatan ...zgadzam się :)

wczoraj chcial u mnie spac ale sie nie zgodzilam.dzis tez chce spac powiedzialam nie.

Gość biedronka22
jakby przez jakiś czas nic na ten temat nie wspominał to wyszła by lepsza korzyść dla niego.. po pewnym czasie sama byś się rzuciła na niego..a jak tak ciągle tylko o tym nawija to masz prawo myśleć że tylko do tego jesteś mu potrzebna :p

on tak wprost nie powie ze ma ochote na seks. tylko po jego zachowaniu mozna zauwazyc ze ma ochote.

>> dzis tez chce spac powiedzialam nie. Powiedz jeszcze parę razy nie, to pójdzie sobie do innej, która nie ma tak głupich jazd :o

mój ma na szczęście sprawy seksualne calkiem w normie - nie zaniedbuje mnie i nie zamęcza :D Ale fakt, też łapie mnie często tu i tam (nie widze w tym nic dziwnego) ;), z tym że wcale nie musi to mieć przecież od razu związku z tym, ze chce iśc do łożka - taka to juz jest ta męska pieszczotliwość czasami ;) Być może źle interpretujesz niektóre jego zachowania

ja jestem kobieta i mam ciagle ochote na seks :) i nie jestem z moim tylko dla seksu :) po prostu tak na mnie działa :) ktos tu dobrze napisał - zaczniesz mu tygodniami odmawiac seksu i odejdzie do innej, nie dlatego ze był z Toba tylko dla niego a dlatego, ze odwalasz szopki. Jak sie spotykacie to tylko na godizne z czego on po 2 minutach zaciąga Cie do łóżka? Jakos moj facet w ciągu dnia ze 20 razy złapie mnie za tyłek, rozepnie stanik, zacznie calowac po piersiach i nic sobie z tego robie :) dla mnie to przyjemne :)

ja tez mam ciagla ochote na seks.umowilismy sie ze bedzie spal u mnie tylko w weekendu a w tyg. nie.on sam mi mowi ze tak na niego dzialam ze ma ochote na seks ze mna, ze nie moze sie oprzec mojemu tyleczkowi.

Gość no nie no nie
Po tym jak się zachowuje i co robi poza takimi sytuacjami. Czy możesz na nim polegać, czy spotykacie się również z jego inicjatywy, czy jest czuły, czy interesuje się Twoimi sprawami. W pewnym wieku potrzeby facetów są po prostu duże i to nie znaczy, że chcą i myślą tylko o tym. "wczoraj chcial u mnie spac ale sie nie zgodzilam.dzis tez chce spac powiedzialam nie." Nie rozumiem. Bo nie chciałaś, czy po to, żeby zrobić mu na złość? Wstrząs ma racje. Będziesz robiła mu na złość i bawiła się w kij i marchewkę, to facet będzie miał w końcu dość.

no wiec w czym problem? jestescie dorosli? czy mieszkacie z rodzicami? pracujecie? dlaczego Ty u niego nie sypiasz?

Mamy po 25 lat.Ja mieszkam sama na stancji a on z rodzicami.Pewne ze moge na nim polegac.By oboje nie mielsimy ok. roku partnerow i ja tyle zylam bez seksu.On mowi ze tez.I ze jest zboczony.Ze jak spimy razem to bez seksu nie usnie.Ale oboje mamy ochote ale to zawsze ja 1 inicjuje seks.I on wtedy sie rozkreca.

"ja tez mam ciagla ochote na seks" więc tez nie rozumiem czego sie doszukujesz, skoro masz podobny temperament?

Mam nawet wiekszy temperament od niego.Ale nie cche zey sobie cos o mnie pomyslał.Ze jestem jakas inna.Ze tylko seks mi w glowie.

czyli koles po prostu nie chce nocowac u siebie i woli spedzic nocke z Toba, w spokoju i bez obaw ze mu rodzice wpadna na glowe podczas seksu? Moj facet tez mial wlasne mieszkanie jak sie poznalismy - i o wiele bardziej wolałam soedziec u niego niz u mnie gdzie byli rodzice - ale to on sam mnie namawiał zebym do niego wpadła. Wiec teraz takie pytanie... w czym tkwi problem? nie chcesz mu co wieczor robic kolacji? facet u Ciebie pomieszkuje ale sie do niczego nie dokłada?

Problem jest w tym ze wynajmuje mieszkanie od mojego wujka.Rok temu rozzstalam sie z chlopakiem, z ktorym wczesniej mieszkalam w tym mieszkaniu.Wyprowadzialam sie i jakies 2 miesiace temu znow tu mieszkam.Dal mi 2 szanse ze moge tu za mieszkac.I gdyby sie dowiedzial ze nocuje u mnie chlopak to byloby nie ciekawie.W sumie nikt niewie ze u mnie nocuje.Tylko jego rodzice wiedza ze go w domu niema w nocy.

ale co ma były i wujek do tego z kim mieszkasz i dlaczego? Wujek sie nie zgadza czy co? przeciez jestes dorosła, chyba mozesz sie umawiac z kim chcesz... co wywali Cie w domu jak sie dowie?

Mogly mnie wyrzucic z mieszkania.Moj u mnie normalnie je, spi kapie sie.Ale taak 2-3 w tygodniu.

"Mam nawet wiekszy temperament od niego.Ale nie cche zey sobie cos o mnie pomyslał" czyli po prostu szukasz na siłę problemu - typowe :O

Gość ale wy sie nakrecacie
mój tak nie ma :) mój mnie szanuje - nie łapie mnie non stop za cycki i tyłek :o

Gość KazdyFacet
Trudno wiedziec co wy kobiety chciecie sami. To jest tak, facet jest z Toba, Ty jego podniecasz, on cie dotyka i Ty nie wiesz co masz o tym myslec. Pomyslij, Ty jego podniecasz. On nie chce tylko seks on chce seks z Toba. Czy to jest takie trudne do zrozumienia. Nie rob tak jak niektorzy pisza i odmow jemu kilka razy, zachowuj sie normalnie, za niedlugo zalozysz Topik, "moj facet kiedys chcial codziennie a teraz nawet mnie nie dotyka, dlaczego ?" Bo Ty jego odpychalasz bedzie odpowiedz.

Gość AndrzejNieBardziej
"nie łapie mnie non stop za cycki i tyłek" ?? To za co ma Ciebie lapac ? Ma zamowic lapienie za tylek przez starodowny Telegram pocztowy ? Boze boze.

Ok rozumiem.Ale długo w moim postanowieniu nie wytrzymam.Wczoraj spal u siebie i mowil ze bylo mu bardzo smutno samemu, puste łozeczko.Niema sie do kogo przytulic.I dalam sie namowic.Dzis spi u mnie.

a powiedz mi dlaczego on sie nie wprowadzi do Ciebie (moze gdyby sie dokłądał to wujek nie mialby nic przeciwko) dlaczego nie poszukacie sobie czegos tylko dla siebie??

Za krotko jestesmy ze soba bo dopiero pol roku, ja bym chciala razem zamieszkac i czuje ze on tez.A z tej stancji nie zrezygnuje bo mam pewne mieszkanie i malo place.