Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gites majonez

Jak to jest?

Polecane posty

Gość gites majonez

Jak to jest, że widze, że podobam się dziewczynie, co chwile się na mnie spoglada (sytuacja np. w sklepie) widze kontem oka, że się na mnie co jakiś czas patrzy...i mam pytanie w związku z tym...Dlaczego taka dziewczyna nie podejdzie i nie zagada?

Gość Jasiolinska
bo sie wstydzi najnormalnie a zreszta co miałaby zagadac jak Cie nie zna?

Gość kobitka i tyle
yyy bo nie zagadasz sam?

Gość a1
bo to rola dla facerow! ddziewczyny zawsze sie boja, ze one sie danemu kole4siowi nie podobaja i nie zawsze podchodza

dlaczego Ty nie podejdziesz? Dziewczyny lubia byc zdobywane, kapujesz? POza tym ona moze tylko ot tak sie na Ciebie gapi, bo jej nudno.

Gość gites majonez
to musi zaryzykować, my też ryzykujemy raz z dobrym a raz ze złym zkutkiem

Gość gites majonez
a moze tak naprawde jej się nie podobam i patrzy na mnie bo jestem jakiś dziwoląg? (choć nie jestem na 100%)

Gość gites majonez
up

pierwsze wrażenie to kilka sekund poprostu coś ja w Tobie zainteresowało, może jeszcze się jej spodobałeś. Wielu mężczyzn na ulicy mijamy baaardzo przystojnych i nieziemsko się nam podobają ale to nie powód aby każdego takiego przystojniaka zaczepiać. Jeśli to już któryś raz z rzedu się do ciebie uśmiecha poprostu zagadaj z nią zaproś na kawę może coś z tego wyjdzie, kto wie może to ta jedyna

Gość gites majonez
up

Gość cdxcvdsc
skoro ci sie podoba to pierwszy do nie4j zagadaj ..z reguły jest tak ze dziewczyna nie podejdzie pierwsza.Nawet jak bys był 8 cud swiata.... jeszcze w sklepie ? ;/ po co niby miała by do cb zagadywac ? my lubimy otwartych chłopaków co nie patrza sie na nas kontem oka ,tylko daja do zrozumienia ze mu sie podobamy :P ja w sumie doszłabym pierwsza ..gdzies na dyskotece czy cos ..ale w sklepie ? ? eee..... jakas bojna dupa z ciebie chyba :P

Gość gites majonez
nie lubie zagadywac obcych dziewczyn w sklepach, bo potem dorzucaja mi do koszyka splesniala wloszczyzne ze stoiska warzywnego i musze sie wstydzic przy kasie :(

Gość cdxcvdsc
..straszne :( ale to nie zmienia faktu z i tak jestes bojna dupa :P

Gość gites majonez
nieprawda, wcale nie bojna dupa, tylko zem bojowa dupa :D jak zasadze pocisk, to bojowe wozy pancerne korei polnocnej same zaczynaja spierdalac :classic_cool:

Gość cdxcvdsc
to moze zasadziłes pocisk przy tej dziewczynie w sklepie..i nie doszła bo spierd.oliła :P

Gość gites majonez
hahaha to były podszywa przecież hahah