Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhfgf

prawko kat b

Polecane posty

Gość chce w koncu prawko
A to i tak sie chyba nie dogadamy bo ja mam taką ksiazke ze pytania sa poukladane testami. Więc zonk

Gość errika
pyt 11, zwężenie po obu stronach, ale po prawej nie?? to te z kursu mam zaznaczone, kto wie jak na to autor patrzył:-)

Gość chce w koncu prawko
Ale co do linii to polecam uwazac bo na tym oblałam praktykę :D Po stopie nie było linii zatrzymania i się zatrzymałam jak mi się wydawało ze bedzie ok, a egzaminator powiedzial ze za daleko czy tam za blisko :D hehe

Gość errika
bo faceci się jej nie uczą jak my kobiety;-) no to zonk fakt:-) ale poza moimi własnymi pseudo przemyśleniami to nawet na kursie nam kazali zaznaczać jakieś lewe pytania:-)

Gość chce w koncu prawko
11 tylko c, bo odp c zawiera w sobie b, a b jest niepelna

debilne jest ze np wszystkie odpowiedzi mogą być prawidłowe. wystarczy ze jednej nie zaznaczysz i lipa. podchwytliwe pytania...:O moi znajomi , jak sie szykowalam do egzaminu, robili sobie u mnie testy i jeden tylko zdał z jednym bledem, pozostali mieli po 7, 9...a jeżdżą samochodem i tez kiedyś teorie zdawali. moj ojciec, prowadzi taksowke-te testy tez oblał, wiec chyba nie sa takie logiczne znowu :P

Gość chce w koncu prawko
W katowicach jest taki taksówkach (jestem ze śląska to wiem :P ) któremu zabrali prawko za punkty i biedak zdaje juz 13 raz i nie umie zdac :P:D

Gość chce w koncu prawko
taksówkarz*

Gość errika
jest niepełna ale to nie znaczy że błędna:-)