Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhfgf

prawko kat b

Polecane posty

Gość jhfgf

czy jak sie nie zda egzaminu teoretycznego to czy za praktyczny tez pzrepadaja pieniadze? jesli egzamin teoretyczny i praktyczny jest ustalony tego samego dnia?

Gość jhfgf
uwazam ze to bez sensu... ale co ja moge mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze :) dziekuje za informację :)

Gość KamaONA
możesz sobie uważac...fakt faktem, że kasa przepada

Gość annulkaaaa
wydawalo mi sie ze polowe zwracaja

tak jak opłacisz od razu testy i praktyczna naukę zajzdy a oblejesz test to tracisz kasę za ten drugi egzamin Opłać tylko test jak zdasz to zapisz się i opłać egzamin praktyczny i to ma sens

Gość jhfgf
nie wiedzialam myslalam ze teraz jest wszystko na raz :|

chyba zwacaja jakis procent..musisz popytac, ale calosci kasy ci nie zwrocą

Gość chce w koncu prawko
Przepadają ale teorii nie sposób oblać, wiec sie zapisz od razu na łączony bo bez sensu czekac najpierw na teorię potem na praktykę.

Gość fgvfgdfgfdg
niestety da się oblac bo kolezanka oblała;/ egzamin teoretyczny jest PROSTY, nie jestem w stanie zrozumieć jak mozna go nie zdać!!!!! jak oblejesz teorię to kasa przepada

Gość annulkaaaa
W przypadku egzaminu łączonego osoba, która uzyskała wynik negatywny z egzaminu teoretycznego ponosi 50% opłaty za nie przystąpienie do egzaminu praktycznego. tak jest napisane na stronie mordu;p

Gość dgnhder
no jak ktos teorie oblewa to moze bedzie lepiej dla spoleczenstwa jak sobie odpusci prawko :o?

Gość chce w koncu prawko
Jak ja zdawałam teorię to był chlopak który tez zdawa - 6 raz :D I sie cieszył ze w koncu zdał. Ale to sa pojedyncze przypadki, bo przeciez wszystkie pytania są jawne (czy juz nie?) a na dodatek w miare proste.

Gość errika
jeszcze są jawne, ale jak zapiszesz się oddzielnie to jest tylko kila dni dłużej, ja dla pewności tak robiłam;-) poza tym jak zdajesz oba to siedzisz w wordzie trochę dłużej-więcej stresu. o jak na sam praktyczny to max jakieś 1,5h chociaż to oczywiście zależy od wordu:-)

Gość fgvfgdfgfdg
u nas czeka się od 3 min do 3h na praktyczny

Gość fgvfgdfgfdg
oczywiście po teoretycznym:)

teoria jest do zdania..ale trzeba sie wykuc na blache..robienie testu "na logike" wiaze sie na 99% z oblaniem egzaminu :P

Gość chce w koncu prawko
Niby czemu? Właśnie nie ma sensu kuc na pamięć. Na drodze tez kazde skrzyzowanie w miescie wykujesz na pamięć?

Gość fgvfgdfgfdg
a najlepsze jest to że KAŻDY doświadczony kierowca, który robił ten test u mnie na kompie oblał:D

Gość chce w koncu prawko
Eee opowiadasz głupoty. Ja te testy robiłam z kolezanką (prawko od 3 lat) i z ojcem (prawko od ponad 40 lat) i żadne z nich nie miało problemu. Trzeba myśleć i tyle. Ja testy zdałam za pierwszym chociaz nie kułam ich na pamięć.

Gość fgvfgdfgfdg
OBLALI takie sa fakty te pytania nie sa wcale logiczne (oprócz działu ze skrzyżowaniami)

Gość chce w koncu prawko
Moze ja jakas dziwna jestem, bo dla mne są logiczne. Te ze skrzyzowaniami są najłatwiejsze, fakt, ale które niby nie jest logiczne z tych pytań? Podaj jakis przykład

te testy są tak debilne ze jeśli nie wykuje się na pamięć to tzreba mieć niezłego farta żeby zdać... :O

Gość fgvfgdfgfdg
nie pamiętam dokładnie które pytanie, bo zdawałam na prawko ponad rok temu:P

Gość errika
no wiadomo ze skrzyżowań się nie uczysz na pamięć;-) ale resztę warto przejrzeć bo takie są, a ja nawet znalazłam w skrzyżowaniach, ze ojciec-kierowca z wieloletnim stażem nie potrafił mi wyjaśnić;-)... aż zaraz polecę po testy sprawdzić:-)

Gość chce w koncu prawko
Oj dziołchy głupoty gadacie i tyle. Te testy są tak ułożone żeby największy głąb je zdał. Ze skrzyzowaniami są same najprostsze sytuacje, z rondaim chyba tylko ze 3 pytania, cała reszta z sygnalizacją jest banalna, jedyne co moze byc jakoś tam trudne to takie pytania o rzeczy które po prostu trzeba wiedziec jak np. ile promili jest dopuszczalne albo po ilu minutach zachodzą nieodwarcalne zmiany w mózgu po zatrzymaniu krążenia

Gość chce w koncu prawko
Ja tez gdzies powinnam jeszcze miec ksiazke z testami, tez zaraz przejrzę

Gość errika
wręcz przeciwnie bo tego się możesz nauczyć i tak jest i koniec, a są takie pytanie że nie wiadomo co autor mógł mieć na myśli:-)

Gość chce w koncu prawko
które?

Gość errika
szukam:-) nie moja obserwacja ale z kursu jeszcze mam wykrzyknik przy pyt25, w tej sytuacji nie zatrzymuje pojazdy tylko dopiero jak dojedzie do linii