Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irkaa

spotykam sie potajemnie z synem mojego faceta

Polecane posty

Gość irkaa

od 2 lat spotykam sie ze starszym sporo mezczyzn, jednakze od 6 m-cy potajemnie spotykam sie z jego synem bardzo sie kochamy, uprawiamy seks, jak moj facet pojdzie do pracy to jego syn od razu przychodzi i wskakuje mi do łóżeczka, facet jest bardzo majetny, wiec ja i jego syn nie musimy pracowac, syn jego mam 22 lata, ja 30, teraz chcemu mu powiedziec prawde , i chce zamieszkac (w tym samym domu) ale z jego synem doradzcie jak to rozwiazac

Gość irkaa
czemu patologia od kidy milosc jest patologia

Gość heheh

Gość krzysiuuuuu
bardzo głęboka patologia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość noooo ja pitole
Świnia z tego syna i z Ciebie zresztą też. Jasne zamieszkajcie wszyscy razem, a ten naiwny człowiek niech Was wszystkich utrzymuje.

Gość czarna blondyneczka
zawsze zastanawiałam się co kobiety - te młode widza w starych ciulach ??? ot i jest odpowiedź :D KASA KASA KASA!!!!!!! Stary schorowany i nawet mu nie stanie :O :O ale ma kasę - do czasu aż się skończy kasa albo .... młode potrzebuja faceta z taaaaką pałą !!! Tak Tak - z taaką Pałą a najlepszym dowodem tego jest 22 letni syn starucha :D Ps. do 22 latka - na starej piczy się dobrze ćwiczy :) Kobieto - tu nie ma miłości między wami ani tym staruchem ani tym młodym. Jest "majętniość" jak to nazwałaś :D Żałosna jesteś :O Żal mi Cię :O

Gość irkaa
oj nie macie racji my sie kochamy, fakt dziedziczy wszystko syn, bo jest jedynakiem innej rodziny nie ma, a przeciez milosc nie wybiera on jest taki slodki, nie mowcie tak bo ja nie jestem puszczalska z nim jest wszystko fajne, . Zaczelo sie to tak, ze obecny moj facet jest bardzo zapracowany i stwierdzil ze nalezy mi sie wypoczynek bo ciagle siedze w tym miescie i wyslal mnie na dalekie wakacje stwierdzajac ze w dzikim kraju nie moge byc samam i wyslal ze mna syna, i tam wlasnie zaiskrzylo miedzy nami

Gość irkaa
ten dziki kraj to była Afryka, konkretnie Botswana. Tam zaiskrzyło między nami, gdy siedzieliśmy w wielkim kotle, z podgrzewaną wodą, a tubylcy, którzy nas tam wsadzili, siedzieli dookoła nas, ze sztućcami w rękach i co chwilę patrzyli na zegar słoneczny na placu.

Gość czarna blondyneczka
weź przestań. Stań przed lustrem i popatrz na siebie. Jesteś zerem. Jak mogłaś mu (starszemu) to zrobić. On Ci wczasy funduje , pracować nie karze a ty się puszczasz z jego synem. Uważasz że wszystko ok ale robisz to za plecami faceta :O. Powiedz mu o tym - tylko najpierw kup sobie walizkę.

Gość irkaa
ten wyzej to podszywacz wstretny

Gość irkaa
wcale sie nie puszczam my sie po prostu kochamy, obawialam sie tego kupowania walizki, ale syn jego mnie uspokoił ze on mi nic nie zrobi i mnie nie wyrzuci z domu poniewaz ten akurat dom w ktorym mieszkamy ojciec przepisal juz na syna i powiedzial ze nie da mnie wyrzucic na pewno takze tego sie nie boje, ale bedzie nam dobrze jak juz powiemy bo maja domek nad morzem i w gorach bedziemy mogli sobie oficjalnie jezdzic a nie wymyslac jakies zciemy ze ja do rodzicow a on gdzies z kolegami

Gość kobitka i tyle
ja pierdole ale z ciebie suka wezzzz....idz stad!

Gość irkaa
nie rozumiem, czego jestescie takie okropne przeciez ja nic zlego nie robie, np. teraz dzwonil moj jeszcze facet ze przyjedzie za godzine na obiad, ide wlasinie zadzwonido restauracji aby cos przywiezli, dbam aby mial cieply obiad, to tylko maly przyklad wiele rzeczy robie, jak juz bedzieznal prawde i bede z jego synem tez bedzie mial zawze obiad na stole

Gość czarna blondyneczka
kupcie sobie dwie walizki - dla syna także :D

Gość taki jeden cukierasssek
irka ,ale z ciebie zdzira :P ja nie moglabym pojsc do lozka z pasozytem ,ktory siedzi na garnuszku u ojca! a ty? 30 lat i nie jestes niezalezna??? wstyd!

Gość czarna blondyneczka
Ty zdziro !!! Nawet ci się nie chce obiadu ugotować!!! Zastanów się nad sobą. Ps. A gdzie matka tego 22 latka?? Żona - lub była zona Tego starszego??? Pewnie też na obiad do was przychodzi :D

Gość kobitka i tyle
mysle ze prowokacja tak samo...żal mi ciebie jesli nie jest to prowokacja...

Gość irkaa
czarna blondyneczka -> to nam nie grozi bo jak napisalam, dom jest misia, a wogole to ja was nierozumie, gdzie tu puszczanie sie, po prostu znalazlam mezczyzne swojego zyca myslalem ze to bedzie ojciec a to jest syn coz milosc nie wybiera, ja jestem niezalezna mam swoja niezla karte kredytwa, swoj samochod,

Gość czarna blondyneczka
irka - proszę cię!!!

Gość kafezdzira orencz
ale wy jestescie pojebani, ze na takie prowo dajecie sie nabrac:o:o:o ze mnie to jeszcze dziwi?:o :P

Gość kobitka i tyle
to spierdalaj do syna zaloz dom idz do pracy wiesniaro a nie wyciagaj od biednego zreszta nieudacznego staruszka....masakra jaka ty mozesz byc glupia i beznadziejna jesli to prawda co piszesz...

Gość taki jeden cukierasssek
irkaa... jestes kobieta bez klasy. jestes pasozytem . ty i ten synalek zerujecie na biednym ojcu... wez rusz dupe tlusta niewyksztalcona krowo i i idz do roboty! moze na A1?? :P jakbys miala klase to odeszlabys od faceta ,ktorego nie kochasz. jestes zwyklym zerem ,ktore w zyciu nic samo nie osiagnelo!