Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama damianka

Od kiedy Wasi synowie zaczeli sikać na stojąco??

Polecane posty

Gość no to dziś znowu
ulżyło ci, ze wytknęłaś mi błąd?

Gość pooopopio
ja tam mojemu mezowi nie pozwalam sikac na siedzaca, bo mu kutas zwisa w muszli to potem cuchnie ta muszla i kiblem bleeeeeee. A po 2 to takie niemieskie, na siedzaca sikaja baby. Nawet psy samice i samce sikaja inaczej i to jest normalne ze chlop sika na stojaco.

Gość xxx.X.xxx
jak już tak się chcemy czepiać - nie mówi się "powić dziecko na świat", tylko "powić dziecko" albo "wydać dziecko na świat"

Gość xxx.X.xxx
koleżanko - jak ci tak muszla cuchnie, to moze warto byłoby ją raz na jakis czas umyć

Gość Donnie
Boże jakie głupie sa niektóre z was... zwłaszcza te, które uważają, ze strzepywanie siusiek z ptaka są "ozbaką męskości" - no co za głupota! I bardzo podobała mi się dyskusja Pań mieszkających za granicą - jedna spotkała tam wyłacznie facetów sikających na stojąco a druga wyłacznie tych na siedząco. A ja Wam powiem, ze nie spotkałam ani tych, ani tych, bo moi znajomi płci męskiej nie mają zwyczaju sikać przy mnie, więc nie wiem jak to robią....

Gość a mój syn ma 2 lata 8 miesiecy
i nadal nosi pampersy, sika na nocnik na siedząco rano i przed snem. uczę go nocnika na zasadzie "kiedy sam zechc:, a nie będdzie mi latac po domu w osikanych kajtkach, sikać na dywany podłogi, meble. a ja za nim ze szmata. nie dziękuje. jak się nauczy, to się nauczy. może i za rok. ale wazne, żeby to były jego szczere chęci, a nie moje nerwy i śmierdzące moczem dywany.

Gość ciekawy temacik piszcie
szukałam czego s takiego synek ma 3,5 roku i ja uważaa, że toza szybko. nocnik opanował jak mial 20 miesięcy

Mój mial 2 lata, jak wpadlam na ten "cudowny" pomysl postawienia go przed muszla klozetowa :-O Potem pare lat moglam wycierac pryski po kafelkach :-D

Gość tylko cioty sikaja na siedząco
:):):):):)

Gość Pan idealnyyyyyy
Czyli faceci, którzy sikają na siedząco to baby? Hm mnie się wydaję, że większość nie chciała by mieć oszczanej toalety co 2 godziny. Według niektórych męskie jest szczanie na stojąco i machanie fiutem na wszystkie strony aż szczochów nie będzie. Wszystko rozumiem.

Gość gość
Ja sikam na siedząco lezaco stojąco zależy od sytuacji w jakiej się znalazłem niemam z tym problemów nosze pamersy chociaż mam już 14 lat jak pamiętam od urodzenia mama zakladala pampersa i się latalo tak caly dzień kiedyś na miescie akurat szedłem z mama i było widać pampersa bo rajtuzy mi w kroku wisiały i jakas baba mowi do amy taki duzy chłopak i jeszcze pieluchę nosi ma jej a co to cie glupia babo obchodzi jakby niemusial to by nienosil podciagla mi rajtuzy po same pachy wygladalem jak idiota zlapala za reke i pociagnela za sobą mało się niepzrwrocilem bo akurat mnie przycisnelo kupe robilem