Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama damianka

Od kiedy Wasi synowie zaczeli sikać na stojąco??

Polecane posty

Gość wanddzia
Nie podglądam, w rozmowie wyszło

Gość jjjjjjyy
u wandzi na drzwiach wisi karta: chlopy sikaja jak baby - na siedzaco bo inaczej chuje wam poobcinam!

Gość synek odkad zaczał korzystac z
tematy z facetami odnosnie sposobu sikania :D :D :D

wandzi facet nie ma ch a i dlatego sika na siedzaco

Gość do wandzi hahahaa
a jak sobie potem strzepuje?? wsadza reke do kibla? czy tez jak kobieta wyciera papierem hahahahahhahhaha

:D

Gość wanddzia
Robcie jak chcecie, to wasza sprawa. Tylko się dziwię - dziwię sie, że w 21. wieku baby mają w glowach, a co gorsza podziwiają archetyp samca obszczymura, który znaczy teren. Pewnie jeszcze nie wolno mu wytrzeć fiuta po stosunku, a prysznic ma brac raz w tygodniu albo wcale, bo inaczej pozbedzie sie swojego męskiego zapachu, który ma za zadanie odstraszac innych samców, zeby mu samicy nie zapłodnili. Normalnie zoo.

Gość wspolczuje twojemy mezowi haha

Gość wanddzia
Dobra idę stąd, bo az czuc tu moczem zbierającym sie miedzy fugami. Wstyd - prymitywne baby, bez pracy, bez hobby, bez zajecia, całymi dniami wysiaduja na idiotycznych forach - przykład już podałam - i umilaja sobie czas, wypisując bzdury. Bardzo produktywne, mozecie byc z siebie dumne. Żegnam i spuszczam na was strumien moczu, oczywiście na stojąco

powiedziala to ta co jej zajeciem jest pilnowanie meza zeby sikal na siedzaco i rozmowa w towarzystwie o sikaniu :P a jka taka jest obeznana w temacie to moze wogole pracuje jako babcia klozetowa :D

Gość no pewnie babcia klozetowa hih

Gość od pół roku
czyli miał półtora roku Starsi bracia go nauczyli ;P W domu na stojąco do nocnika, a na ulicy to kratek odpływowych i kanałów - każdy ma jakiś uchyb :D :D

Gość u mnie nie ma fug bo nie ma
kafelek sa lamperie a mezczyzni w moim domu sikaja na stojaco i jest czysto

Gość tratel
moj m.tez sika na siedzaco,to tylko w polskiej swiadomosci jest cos okropnego. Poczekajcie,jeszcze dorosniecie do europy....

Gość dfvgbhj
Synek ma 2 lata i 8 mscy a na stojąco siusia od jakiś 3 miesięcy.

Gość Andrzej37
Ratunku.. moja narzeczona też sika na stojąco.. co robić?

Gość jsaikjdo
mala mi to Ty jesteś pojebana. Nie mam chłopa ale wydaje m się że jak ktoś leje na stojąco to jego sprawa. Faktycznie tak wygodniej. A już nazwanie czyjegoś faceta ciotą tylko dlatego że siada na kiblu jak leje było dnem. 🖐️

Gość xxx.X.xxx
że mi mała jest pojebana, to wiadomo nie od dzisiaj co jedna jej wypowiedź to glupsza, takiej kretynki to ze świecą szukać

Gość oj wandzia wandzia
Możesz mi powiedzieć czemu w męskich spodniach, a także bokserkach, są rozporki? I może zechcesz mi także wyjaśnić dlaczego kulturalny facet ma mieć problem z wysikaniem się na stojąco tak, żeby nic nie zachlapać. Zapewniam cię, że jest to bardzo proste dla każdego faceta, ale widocznie nie dla twojego męża ktory nie umiał trafić w dziurę z wysokości pół metra. Nie mogę sobie wyobrazić faceta rozpinającego rozporek, ściągającego spodnie, gacie i siadającego na sedesie w celu wykonania psiiii... a potem wszystko odwrotnie. W dodatku wstając z kibla ma pisiora mokrego którego nie ma (siedząc) jak wytrzeć z tzw. ostatniej kropelki więc kapie mu to do spuszczonych na nogi gaci... fuj. Daj spokój kobieto bo jak to nie prowokacja co piszesz to chyba coś jest z tobą nie tak po prostu. Trzeba mieć nieźle nasrane żeby udowaniać ludziom "konieczność" sikania na siedząco i jeszcze robiąc z tych 99% normalnych jakichś chamów i buraków zalewających podłogi i ściany. A nawet jak się zdaży to od tego jest papier toaletowy lub mop. Widocznie ty z tych co się brzydzą - tzw. wyższe sfery z Polski co to wyjechały sprzątać, a online tną wersal.

Gość no przeciez mamy
pisuary... nawet w bardzo eleganckich miejscach....ale pewnym tu kobietkom to nawet przez mysl nie przejdzie bo....one nawet sie nie podcieraja po sikaniu

Gość no to dziś znowu
no tak, to już się dowiedziałam, ze sikanie na siedząco jest nie męskie, nie naturalne ...echh ogólnie facet siedzący na kiblu jest bezjajeczny jak to jedna istota tu rzekła :O ale czy Wasi faceci robią kupska też na stojąco? Kuźwa, ja tam nie wnikam w jakim celu mój facet siedzi na kiblu, czy robi jedno czy drugie...niech robi jak mu wygodnie A argument o tym, ze jak się widzi faceta sikającego na siedząco to odechciewa się seksu jest na poziomie dziecka z podstawówki... oj dzieci, dzieci

Gość xxx.X.xxx
Taaaaaak, nauka z wypowiedzi kolezanki płynie taka - damskie spodnie nie mają rozporków. Kulturę faceta poznaje się po tym, czy potrafi na stojąco nalac do dziury o wymiarach 20x30 cm. Do sikania na stojąco nie trzeba rozpinac spodni, a pisiora można wytrzec albo otrzepac tylko na stojąco. A jak ktos sie z taka nie zgodzi, to dlatego, ze wyjechał do Anglii sprzatać. Przedszkole, po prostu przedszkole

Gość xxx.X.xxx
i podobnie jak kolezanka - chetnie bym się dowiedziała, czy wasi partnerzy "w sposób naturalny" walą kupę - na stojąco, w lekkim przysiadzie, bez użycia papieru toaletowego

Prawda jest taka, że tylko Polacy sikają na stojąco :o Do pewnego momentu uważałam, że tak powinien sikać facet, ale zdecydowanie zmieniłam zdanie kiedy na jakiejś imprezie, po dwóch czy trzech wizytach kolegów w ubikacji, musiałam umyć sobie toaletę, żebym sama mogła z niej skorzystać. Fakt, że mają wygodę w miejscu publicznym czy na dworze, ale uważam, że w domu powinni siadać na kibelek. A to jak i przede wszystkim kiedy mój syn będzie sikał na stojąco, kompletnie mnie nie interesuje :o Nie widzę ani problemu, ani różnicy.

mała mi: "boli mnie tylko to, ze potem takie matki jak Ty ryją psychę synom, uczac ich zniewieściałości od dziecka" Co za totalna bzdura :o C ma zniewieściałość do sposobu sikania? :o

u mnie nie ma fug bo nie ma kafelek sa lamperie a mezczyzni w moim domu sikaja na stojaco i jest czysto POZORY! ;)

Możesz mi powiedzieć czemu w męskich spodniach, a także bokserkach, są rozporki? TO W DAMSKICH SPODNIACH NIE MA ROZPORKÓW? :shoock:

Gość xxx.X.xxx
No według mi małej ma. Bo mi mała to taka swojska dziewczyna, mądra tak po ludowemu. Ma swoje zdanie, z dziada pradziada, i wie, jak jest dobrze. dzięki temu ma zawsze dobre samopoczucie i nie musi za bardzo wytężac głowy - w końcu to, co prapradziadek twierdził, było dobre, wiec czemu ona by miała cos zmieniać

Po prostu masakra z takimi poglądami :o Ale co się dziwić, ja podejrzewam, że ona nie miała okazji zobaczyć chyba sikającego faceta i nie wie, że z dziurki w sisiorku nie leje się idealna, równa strużka moczu hahahaha.

Gość xxx.X.xxx
nie wiem, co w wypowiedzi o strużce moczu jest takiego, że nie przystoi matce....