Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompidu

SMSy od byłej mojego chłopaka. Jak mam reagować?

Polecane posty

Gość pompidu

niedawno wróciłam do chłopaka. układa nam się dobrze, ale jest jedna rzecz która mnie bardzo irytuje. co jakiś czas on dostaje smsy od swojej byłej (przez nią kiedyś zostawił mnie). zdarzyło się że przy mnie odpisał jej by dała mu spokój, a ona dalej co jakiś czas pisze że jej jest ciężko i takie tam. Wkurza mnie to, nie chcę robić awantury i kłocić się o to, ale coś muszę zrobić, bo tak nie powinno byc. napiszcie co o tym sądzicie.

Gość pompidu
postanowiłam dać nam drugą szansę, mam nadzieję że nam się uda.

Gość pompidu
Może i głupich, za to szczęśliwych ;))

Gość no nie no nie
Zaproponuj chłopakowi, żeby zmienił numer?

Hmm skoro sama decydujesz i już postanowiłaś dałaś mu druga szanse i piszesz ze masz nadzieje i jesteś szczęśliwa to nie rozumiem po co pytasz i co tutaj robisz???

No przeciez dziewczyna napisala , ze ma problem z byla swojego faceta. Autorko jest cos takiego jak blokada w telefonie wybranego nr, zrob to z numerem tej laski w telefonie swojego faceta i po krzyku:) powodzenia

Gość pompidu
nie może zmienić numer bo bardzo dużo klientów dzwoni do niego na ten numer... tak, jestem szczęśliwa i on też, tylko chodzi mi o to że jak np. powtórzy się sytuacja że ona coś do niego napisze, jak mam reagować? Awanturować się czy zignorować??

Jak zablokujesz jej nr w jego elefonie to sie nie powtorzy:P Pytasz jak reagowac? wez tel zadzwon do niej i pogadaj jak kobieta z kobieta, ze nie zyczysz sobie aby pisala dzwonila itd albo najlepiej niech zrobi to Twoj facet. Mialam identyczna sytuacje, rozprawilam sie z lafirynda i jest spokoj:)

Gość pompidu
do Flea: Dzięki za radę, pomogła mi. Może najpierw porozmawiam z moim chłopakiem. problem też jest taki, że do niej (tej byłej) już nie raz mówiono, żeby nie dzwoniła i nie pisała, ale do niej nie dociera. oni razem studiują zaocznie, więc ona zawsze może znaleźć wymówkę że dzwoni w sprawie notatek.. ehh, najpierw porozmawiam z moim Misiem.

Gość fgvfgdfgfdg
zadzwoń i pogadaj z nia

Gość pompidu
chyba namowie Miska na zmiane numeru, ta dziewucha jest bezczelna, teraz sa wakacje, a ona nadal mu sie narzuca 😠 😡 pal licho klientow, Misiek ma taka renome w miescie, ze poczta pantoflowa od razu sie rozniesie, ze najlepszy bi-lachociag zmienil numer i Misio nie bedzie stratny :classic_cool:

porozmawiaj z nią z klasą, zeby sobie dała spokoj,niech sobie znajdzie faceta a nie zawraca gitere Twojemu,a jesli to by nie pomogło to ja bym porządnie zjeb** panienke,są takie na które tylko opier** działa;] powodzenia:D

Gość kalendariummalzenstwa
zrob przekierunkowanie jej nr na twoj tel i zamiast do niego bedzie dzwonic do ciebie:-) a wtedy odbierasz i mowisz co tam chcesz jej powiedziec. a poza tym takie sprawy to powinien zalatwic facet...po mesku...z takimi fladrami to na bakier;-)

\"pompidu chyba namowie Miska na zmiane numeru, ta dziewucha jest bezczelna, teraz sa wakacje, a ona nadal mu sie narzuca pal licho klientow, Misiek ma taka renome w miescie, ze poczta pantoflowa od razu sie rozniesie, ze najlepszy bi-lachociag zmienil numer i Misio nie bedzie stratny \" Powiedzx żeby mnie się ponarzucała:classic_cool:.

Gość trututu
to zależy w dużej mierze od faceta. jeśli by chciał to by ją olał a ona w końcu by odpuściła, ale widocznie on z nią pisuje a Ty nie jesteś tego świadoma. Ja też piszę ze swoim byłym i ojojoj...;D