Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeżdżę szybiej niz potrafię

Gadka szmatka i spotkanie?

Polecane posty

Przyczepiła się do mnie baba. Stara, 34 lata. Ja mam 30. Jestem wolny i czasem jak się nudzę wieczorem to z nią pogadam na gg. Ona ma męża i dziecko i ubzdurała sobie miłość do mnie, czy przyjaźń. W sumie nieważne. Tak do gadki jest całkiem niezła, bo inteligentna dość jak na kobietę. Ale gruba, to na kochankę się nie nadaje. Chce się spotkać ze mną a ja przez tą jej grubość nie mam na to ochoty, choć z twarzy całkiem ładna. Nie umiem jej wytłumaczyć, że mi wystarczy tylko gadka w necie. Nic ponadto. Spotkałbym się, ale jak ona zacznie się do mnie dobierać? Albo jeszcze się zakocha we mnie? Nie wiem co robić. Z żadna dziewczyna od dawna tak fajnie się nie rozmawiało jak z nią, ale ona chyba się angażuje. Spotkać się czy nie?

Musisz jej niezłą gadkę wstawiać że sie babeczka zainteresowała takim pustakiem :D Nie spotykaj się z nią i powiedz jej że albo tylko gg albo nic - swoją drogą zacznij jej nudzić o swoich podbojach miłosnych.. może jej przejdzie :)

Gość anna.maria
Aż się dziwię, że się Tobą zainteresowała :) jakie Ty jej musisz bajki opowiadać, skoro ma Cię za takiego wspaniałego faceta, a tutaj takie rzeczy o niej piszesz. Wytłumacz na spokojnie swoje zamiary, powinna zrozumieć.

Gość nionionioja
ja pierdole jaka cipa z ciebie masz 30 lat a nie potrafisz powiedziec jej ze nie chceż by była kims wiecej niz tylko przyjaciólka..ja pierdole głupek z ciebie jest ostry

Ostry to jest keczup lub scyzoryk. Nie wiem co robić, bo ona nalega. Kilka razy się wykręciłem. Już traci cierpliwość do mnie, a szkoda by było żeby tak całkiem zerwać z nią kontakt, bo pisze się rewelacyjnie. Tylko ostatnio zaznaczyła, że staje się dla niej ważny. Gdyby była węższa, to mógłbym miec fajna babkę na boku a szukać sobie normalnej dziewczyny, takiej na imprezki i do ludzi. Tylko że ona waży prawie dwa razy tyle co ja! A jak mnie ktos z nia zobaczy? Z drugiej strony, jeśli się wykręcę po raz kolejny to może mnie olać zupełnie, bo już raz się nie odzywała przez tydzień jak ją oszukałem.

Nie jestem egoistą ,tylko szczery jestem.

Jesteś egoistą - szczery jesteś tylko na forum ale żeby być szczerym w stosunku do tej kobiety to już jaj nie masz na takie "altruistyczne" zachowanie

Gość radze Ci
Powiedz jej, że nic nie będzie, bo jesteś uczciwy a ona ma męża i dziecko, ale ponieważ jest niezwykle inteligentną i wartościową kobietą, to chciałbyś bardzo, żeby ta przyjaźń trwała między Wami. Spotkaj się z nią, ale na wszelkie aluzje z jej strony reaguj od razu tłumacząc, że chciałbyś sobie ułożyć kiedyś życie z kimś bez zobowiązań.

ale ona naprawde wazy dwa razy wiecej niz ja, to oblesne, zwazywszy na to, ze ja waze 40 kg po zastosowaniu najnowszej diety pieciu przemian :classic_cool:

No i gadaj z babą..... Przeciez jej mówiłem, ze nic więcej prócz takiej znajomości nie mogę jej zaoferować. A ona swoje, że chce się spotkać. Starałem się uniknąć tego spotkania z uwagi na to że mężatka, więc tylko seks wchodzi w rachubę z taką. Ale jest gruba, więc mało mnie podnieca jako kobieta. Spotykanie się nawet na stopie koleżeńskiej z zajęta kobieta, to ryzyko. Po co przysparzać sobie kłopotów. Ona uważa, że lepszy kontakt jest taki w realu, bo samo gg jej nie wystarcza. Nie wiem czego chce ode mnie. A jak zacznie być natrętna po spotkaniu. Albo jak ta jej grubość okaże się nieważna, bo gada się z nią jak z nikim innym? po co ładować się w taka znajomość? Sam nie wiem co robić. Zawsze miałem fajne laseczki. A teraz od prawie roku każda przy niej wydaje się taka głupia i pusta. Tyle że figurki mają o niebo lepsze od niej.

To o 40 kg to podszyw

tak naprawde waze 39,6, ale czasem zaokraglam :)

Hahahahahaha historyczna chwila :D:D Ewoluujący pustak :D Dla tej kobiety będzie lepiej jesli zakończysz tą znajomośc :)

Gość kalendariummalzenstwa
powiedz jej ze sie zakochales w kims. Proste. Kobiety maja rozum! A skoro zalezy ci tylko na przyjazni nie dopuszczaj do jakis dwuznacznych zdan czy dotykow jesli dojdzie do spotkania.

Ty podszywacz, jak juz to ja ważę 65 kg a ona ponad setkę. poz djęciach to widać że jakieś 110 ma. I juz sie nie wysilaj z ta wagą.

Gość a dlaczego zaraz
Trafił swój na swego. :O

Gość radze Ci
No to w takim razie daj kobiecie spokój. Ona będzie nalegała na spotkanie, Ty nie chcesz się spotykać i tak w kółko. Poszukaj kobiety która ma i inteligencje i urode.

juz raz jej sugerowałem ze nie mam czasu, bo poznalem kogoś( prawda), ale ona od razu chciała się wycofac i nie przeszkadzać. Bez sensu, bo ona mając męża tez pisze z kims innym( ze mną) to ja mając laske tez mógłbym z nią.

no dobra, moja waga bez przerwy sie waha, cierpie na kompulsywne obzeranie sie i boje sie z nia spotkac, bo ona tez moze miec taki problem i bedzie mi podkradac batoniki :(

Spadaj dzieciaku

ale babka też nie jest fair - przecież ma męża i dziecko

o, i jeszcze to moje rozdwojenie jazni :( wszyscy psychiatrzy zalamywali nade mna rece, mowiac, ze jestem za trudnym przypadkiem do leczenia, ale ja ciagle wierze w rozwoj medycyny :) skoro nie ma dla mnie skutecznej farmakoterapii, moze powinienem sprobowac leczenia hipnoza albo akupunktura? co myslicie?

Koniec pracy. Zajrzę jeszcze wieczorem. Może ja się obawiam na wyrost? Może raz warto gdzies w ciemnościach i nawet w innym miescie.