Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 z艂a kobieta ze mnie

tylko zonaty facet tak naprawde wie jak obchodzic sie z kobiet膮

Polecane posty

Go艣膰 z艂a kobieta ze mnie

reszta to niezdary 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 z艂a kobieta ze mnie
a co ja b臋de t臋paka uczyc, jak nie umie pie艣cic kobiete niech sie za ni膮 nie zabiera, nie dla psa kie艂basa, oj nie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehe babsztyl
oj z艂a! :D 偶onaty wie jak si臋 obchodzi膰 z kobiet膮 ,ale cudz膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶onaty ma z艂e narowy
po starej 偶onie, 艂atwiej wyuczy膰 nieu偶ywanego, chocia偶 z drugiej strony jak zonaty mia艂 bardzo z艂膮 偶on臋 to jest ch臋tniejszy do przyuczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂a kobieta ze mnie
dlatego ja stawiam na cudzego m臋za :D on zawsze wie jak dogodzic ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta kt贸ra ma swojego
jaka z ciebie kobieta ? tys zwykla scierka dziurawa i smierdzaca pomyjami i resztkami po jedzeniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂a kobieta ze mnie
mylisz sie moja droga, czuje sie jako KOBIETA a raczej jak dama :) proste buraki nie potrafili sprosta膰 moim oczekiwanium a cudzy m臋偶u艣 .. nawet ci sie nie snilo to co wyprawiamy :P

Udost臋pnij ten post

z艂a kobieta ze mnie heh zachowujesz si臋 jak zwyk艂a dziwka... nie masz w艂asnego to obijasz go innym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba dama do towrzystwa
ta taka "poetycka" nazwa kurwy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂a kobieta ze mnie
ale ja nikomu m臋za nie odbijam :) niczego nie oczekuje, to jest tylko mi艂e sp臋dzanie czasu, dla niego odskocznia od codziennosci, obowi膮zkow.. a dla mnie zaspokojenie potrzeb :D bo jestem osob膮 do艣膰 temperamentn膮

Udost臋pnij ten post

no to gratuluje .skoro to jest Twoj szczyt marzen spijac resztki po sytym obiedzie ....偶alosna prowokacja ...

Udost臋pnij ten post

nie odbijasz tylko rozwalasz czyj艣 zwi膮zek, rodzin臋 (p贸艂 biedy jak jest ma艂偶e艅stwo bezdzietne, gorzej jak ju偶 s膮 dzieci bo wtedy to te偶 si臋 na nich mocno odbije)

Udost臋pnij ten post

Ale nie uwierzycie jakie narowy potrafi mie膰 taki biedny m臋偶czyzna po g艂upiej 偶onie :-( M贸j np. nie m贸g艂 uwierzy膰, 偶e ja si臋 chc臋 z nim kocha膰 w samo po艂udnie, albo ze si臋 ch臋tnie rozbior臋 do 艂贸zka i bed臋 z nim spa膰 nago.

Udost臋pnij ten post

"tylko rozwalasz czyj艣 zwi膮zek, rodzin臋 " trudno rozbi膰 szklank臋, kt贸ra ju偶 le偶y w kawa艂kach

Udost臋pnij ten post

ty glupia pipo (15;42 )to moze pomyslcie o wspolnym biznesie ale poza forum bo jak mowi przyslowie "ta krowa co duzo ryczy malo mleka daje " a nie tylko dolewasz oliwy i popierasz te kurewke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jejku a jak ja lubie
kiedy on mnie piesci .. podoba mu sie moje cialo i skora ,jest taki spragniony i napalony na mnie wrrr... a jak pomysle ,ze jego stara i gruba zoneczka tam gdzies czeka na niego wierzac slepo ze on w pracy to az mnie ciarki przechodza ...co my wyprawiamy....ojojj dllllugo by tu pisac .Dlatego zgadzam sie z autorka 偶onaty dogodzic potrafi jak nikt!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jejku a jak ja lubie
a moze jakis pan zonaty sie wypowie na ten temat?czy nie chcielibyscie panowie czasami popiescic mloda suczke?

Udost臋pnij ten post