Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła kobieta ze mnie

tylko zonaty facet tak naprawde wie jak obchodzic sie z kobietą

Polecane posty

Gość zła kobieta ze mnie

reszta to niezdary 😭

Gość zła kobieta ze mnie
a co ja będe tępaka uczyc, jak nie umie pieścic kobiete niech sie za nią nie zabiera, nie dla psa kiełbasa, oj nie :D

Gość hehe babsztyl
oj zła! :D żonaty wie jak się obchodzić z kobietą ,ale cudzą :D

Gość żonaty ma złe narowy
po starej żonie, łatwiej wyuczyć nieużywanego, chociaż z drugiej strony jak zonaty miał bardzo złą żonę to jest chętniejszy do przyuczenia

Gość zła kobieta ze mnie
dlatego ja stawiam na cudzego męza :D on zawsze wie jak dogodzic ;)

Gość kobieta która ma swojego
jaka z ciebie kobieta ? tys zwykla scierka dziurawa i smierdzaca pomyjami i resztkami po jedzeniu

Gość zła kobieta ze mnie
mylisz sie moja droga, czuje sie jako KOBIETA a raczej jak dama :) proste buraki nie potrafili sprostać moim oczekiwanium a cudzy mężuś .. nawet ci sie nie snilo to co wyprawiamy :P

zła kobieta ze mnie heh zachowujesz się jak zwykła dziwka... nie masz własnego to obijasz go innym

Gość chyba dama do towrzystwa
ta taka "poetycka" nazwa kurwy:)

Gość zła kobieta ze mnie
ale ja nikomu męza nie odbijam :) niczego nie oczekuje, to jest tylko miłe spędzanie czasu, dla niego odskocznia od codziennosci, obowiązkow.. a dla mnie zaspokojenie potrzeb :D bo jestem osobą dość temperamentną

no to gratuluje .skoro to jest Twoj szczyt marzen spijac resztki po sytym obiedzie ....żalosna prowokacja ...

nie odbijasz tylko rozwalasz czyjś związek, rodzinę (pół biedy jak jest małżeństwo bezdzietne, gorzej jak już są dzieci bo wtedy to też się na nich mocno odbije)

Ale nie uwierzycie jakie narowy potrafi mieć taki biedny mężczyzna po głupiej żonie :-( Mój np. nie mógł uwierzyć, że ja się chcę z nim kochać w samo południe, albo ze się chętnie rozbiorę do łózka i bedę z nim spać nago.

"tylko rozwalasz czyjś związek, rodzinę " trudno rozbić szklankę, która już leży w kawałkach

ty glupia pipo (15;42 )to moze pomyslcie o wspolnym biznesie ale poza forum bo jak mowi przyslowie "ta krowa co duzo ryczy malo mleka daje " a nie tylko dolewasz oliwy i popierasz te kurewke

Gość jejku a jak ja lubie
kiedy on mnie piesci .. podoba mu sie moje cialo i skora ,jest taki spragniony i napalony na mnie wrrr... a jak pomysle ,ze jego stara i gruba zoneczka tam gdzies czeka na niego wierzac slepo ze on w pracy to az mnie ciarki przechodza ...co my wyprawiamy....ojojj dllllugo by tu pisac .Dlatego zgadzam sie z autorka żonaty dogodzic potrafi jak nikt!!!

Gość jejku a jak ja lubie
a moze jakis pan zonaty sie wypowie na ten temat?czy nie chcielibyscie panowie czasami popiescic mloda suczke?