Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katronazetabetakaroten

Jaki byłeś/jaki jesteś?

Polecane posty

Hej, tak się dziś zastanawiałam nad tym jak bardzo na przestrzeni kilku lat się zmieniełam. Wiadomo problemy i wiek zmieniają ludzi. Ale tęsknię za tą dziewczyną jaką byłam kilka lat temu, za tym że miałam mnóstwo energii, wszędzie mnie było pełno, wszystko chciałam wiedzieć, byłam pewna siebie, strasznie chciało mi się żyć. Brakuje mi tego że byłam otwarta w kontaktach z ludźmi, brakuje mi tego ściskania w dołku gdy coś się działo podniecającego:P Nie tęsknię za stanem mojego umysłu bo popełniałam masę błędów ale właśnie brakuje mi tej chęci do życia. Potem była depresja spowodowana kilkoma problemami, które się złożyły w pewnym czasie ale nie ważne. Było minęło. Teraz cieszę się z wielu rzeczy, niby chce mi się żyć ale gdzie ta energia, śmiałość? Jak je odzyskać? Bo w swojej głowie dalej jestem taka jaka byłam ale już w prawdziwym życiu jest inaczej. Chętnie poczytam jak Wasze podejście do życia zmieniło się na przestrzeni lat. No i mądrych i fajnych rad ludzi dobrze nastawionych do życia.:d pozdrawiam:P