Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koraobora

ABSURD, UPOKORZENIE, I TORTURA

Polecane posty

Gość koraobora

BYLAM DZIISAJ W SKLEPIE I WIDZIALAM SASIADA JAK KOBIE PSA ZA BLOKIEM, KOPAL GO ILE SIL W NOGACH, A JEGO ZONA STALA OBOK I NIC NIE MOWILA, RAZ TYLKO SIE ODEZWALA ''STASIU STARCZY JUZ'' ALE ON '' ZAMKNIJ MORDE KOBIETO I CZEKAJ BO BEDZIESZ ZANOSIC POTEM TE BYDLE DO DOMU'' i powiedzcie mi jakie tu równo uprawnienie to tak jakby moja babcia i dziadek, kobieta nic nie ma do powiedzienia ;/ ?? boze co sie dzieje na tym swiecie mam doscy!!! nie moge patrzec juz na ludzi na ulicy jak widze i slysze co sie dzieje. KORUPCJA!!

Gość pies pankracy
Wybrała takiego faceta, to go ma. Rozumiem, że w związku z tym psem, zwróciłaś mu uwagę, albo zawiadomiłaś policję. Czy tylko po prostu lubisz zrzędzić?

Gość koraobora
WLASNIE CHCIALAM ZAREAGOWAC, STALAM JAK WYRYTA GDY TO ZOBACZYLAM. ALE TEN SASIAD JEST TROCHE CHORY PSYCHICZNIE DZIWNIE SIE NA MNIE PATRZYL I MUSIALAM SZYBKO Z TAMTAD ODEJSC. Teraz wole go mijac bo nie wiadomo co mu odbije a mieszkam juz sama.

Gość pies pankracy
Przecież kobieta też może napierdalać tego psa jak i jej facet, więc jest równouprawnienie. Żaden zdrowy psychicznie człowiek nie postępuje tak z psem, a mogą tak robić, bo wszyscy na to leją.

Gość siwyyy
a ja sie zastanawiam co ten temat robi na forum erotycznym.

siwy i erotycznym isluby i wesela hahaha autorkje pogielo, zamiast sprzedac go na palach to sie szczyci ze psa przy niej katowal i nawet slowa nie pisnela bo sie obawia. phi!