Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sy2wia1989

odnośnie współżycia .. pozycje od tyłu.

Polecane posty

Gość Sy2wia1989

hej. mam pytanie ;) chciłabym zacząć współżyć ze swoim partnerem i mam ochotę spróbować czegoś nowego. chciałabym się kochać w pozycjach w których on wchodzi od tyłu,tymbardziej,ze jest to pozycja bezpieczna (chodzi o zajscie w ciaze). ale co do tego włąsnie mam parę pytań. 1. czy pierwszy raz od tyłu boli? 2. jakie mogą wystąpić problemy po tym? 3 no i oczywiscie jak sie przygotowac... z góry dziękuje.

Mnie nic nie boli, a przygotowac sie...hmmm wypiąć dobrze dupcie, lubie tej pozycje i chlopaka bardzo ona podnieca.

Gość Kaarraammbbaa
masz na mysli anal? No to lewatywa? Dopiero zaczynasz a juz chcesz probowac czegos nowego? Moze najpierw cos klasycznego?

Gość bogow jest wielu
'tymbardziej,ze jest to pozycja bezpieczna (chodzi o zajscie w ciaze)' taaak i pamietaj zeby po stosunku wskoczyc do goracej kapieli i na wszelki wypadek wypic litr miety, na bak nie zajdziesz w ciaze

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy wejść na tę stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i si zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany a na początek dostajesz 6zł. naprawdę warto

Gość Kaarraammbbaa
hehe no wlasnie ktos dobrze z tą ciaza wyżej napisal, dlatego mi na mysl przyszedl anal bo innej bezpiecznej metody od tylu, przy ktorej sie nie zajdzie w ciaze to nie znam :P