Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona kompletnie w tym.

Jak robić zakupy na allegro?

Polecane posty

bardzo proszę o pomoc. jestem w tym zielona. otóż chciałabym kupić pewien produkt na allegro.pl i nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. wiem, że muszę założyć konto i na tym moja wiedza się kończy. wytłumaczy mi ktoś jak mam dokonać zakupu? bardzo proszę.

Gość vcx
nie ma nic prostszego . Naciskasz na kup teraz i towar jest kupiony . A poem uzgadniasz szczegóły

no to kupiłam już. ale teraz pisze, że forma płatności to jest na konto bankowe. nie da się w jakiś inny sposób? czyli jak? trzeba wplacić kasę na konto bankowe?

Gość gfgfg
nie da sie inaczej . To sprzedajacy pisze pod aukcja jakie sa formy platnosci . Czasem ma napisane platnosc przy odbiorze .

Gość gfgfg
gdy jest w formach platnosci platnosc paczka proiorytetowa pobraniowa i wplate na konto wyslka w formie paczki ekonomicznej oznacza to ze masz wybor miedzy tymi platnosciami

no tu nie ma. okej. juz napisałam maila to sprzedawcy i mi wytłumaczył co i jak :P vcx i gfgfg -> dziękuję wam ;)

Z tym allegro to wiecznie jest jakiś problem, zdecydowanie wole prostsze zakupy, łatwiejsze i szybsze, właśnie próbuję na sprzedajemy.pl, zgodnie z moimi wymaganiami jest wyjątkowo łatwo.

lepiej się pytaj sprzedawcy on ci wytłumacz co i jak bo tu te tumany to tylko na odpierdol tłumaczą

Gość Kasandra87
Ja teraz czekam jak się rozwinie możliwość sprzedaży na facebooku :) To coś jak allegro, tylko że bezpłatne (nie trzeba płacić za wystawianie towarów) I widzisz dokładnie kim jest sprzedawca, możesz sprawdzić, czy macie wspólnych znajomych na przykład :) Znacznie bezpieczniejsze.

Już niedługo się pojawi taka możliwość, bo pod koniec kwietnia rusza wersja beta (do testów) platformy kupuje.to. To innowacyjna platforma, która przewiduje między innymi darmowe aukcje, powiązanie konta allegro z kupuje.to na facebooku. Moim zdaniem ciekawe przedsięwzięcie