Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieteraz

CIĄŻA ????

Polecane posty

Gość nieteraz

Witam serdecznie! Specjalnie piszę na forum poświęconym ciąży, aby uniknąć kąśliwych odpowiedzi w nadzieji ze Wy jako dorosłe i madre kobiety bedziecie w stanie odpowiedziec na moje pytanie nie \\\"wyśmiewczo\\\", lecz okazując troche zrozumienia. Może to być smieszne, ale czy przez stosunek udowy, kiedy penis tylko lekko pocierał o łechtaczke, wejście do pochwy, kiedy nie było wytrsyku i partner twierdzi ze nie bylo takze wczesniej zadnej wydzieliny moge zajsc w ciaże? Ostatni cykl trwał 24 dni, przedostatni 25, wczesniejszy 31. Teraz jest dzień 29 a okresu ani sladu. Zaznaczam ze nigdy sie nie kochalam. Prosze o odpowiedz bez rad w stylu \\\"trzeba bylo myslec\\\" albo \\\"nie bierz sie za takie rzeczy gównaro\\\", bo lat mam 20, studiuje i nie mam czasu na dziecko a to ze jestem panikarą jest cecha charakteru. Jeszcze raz prosze o kompetentna odpowiedz!

Gość ritkA sasha margerita
no masz pecha , bo moja siostra 23 letnia tak właśnie zaszła :( a śmiała się z innych lasek co zaszły "przez palec" a sama od pitingu zaszła :( ale ma ładnego dzidziusia :)

Gość fdvfd
sratatata, siostra ci chyba jakichś bzdur nagadała, do konca szczera nie była przeciez plemnika obumieraja na zewnatrz facet jej musial szybko chyba te plemniki wlozyc do pochwy, co i tak wg mnie nie spowodowaloby ciąży

Gość fdvfd
tymbardzej, ze nie bylo przeciez wytrysku a w preejakulacie plemnikow jest kilka i to niezdolne do zaplodnienia

Gość nieteraz
Mam nadzieje ze masz racje, bo dzien 30 a okresu nie ma...