Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddd5

wstydzę się wyjść z domu

Polecane posty

Gość ddd5

witam, Moje dziecko dzisiaj skończyło 12 dni, a ja jeszcze nei wyszłam z nim z domu. Strasznie się wstydzę swojego ciała. Do zrzucenia zostało mi jeszcze 10kg. Boję się wyjśc, bo będę musiała karmić gdzieś publicznie. Podciągnąć bluzkę, może nawet pokazać swój tłusty brzuch :( Poza tym nie chcę, żeby sąsiedzi oglądali mnie taką grubą :( Czy któraś ma podobny problem?

Gość eee tammm
to wyjdz ,na krotko na poł godzinki ,dzis

Gość kalinka--
Wierz mi, ludzie maja swoje problemy, nikogo nie będzie obchodzić, że masz 10 kg więcej i wiszący brzuch. Ubierz się wygodnie , najlepiej w jakąś tunikę i smiało na spacer!

dziewczyno, 12 dni temu urodzilas dziecko i dziwisz sie ze jeszcze nie masz figury sprzed ciazy? nie przejmuj sie, kilogramy poleca, u jednych jest to szybciej, u drugich pozniej ale pomysl, ze nie bedziesz tak wygladac wiecznie! Moze zacznij juz cwiczyc w miare mozliwosci?

Gość maluszkowi dobrze zrobi spacer
Tobie rowniez,wiec niczym sie nie przejmuj! Ubierz cos szerszego, poza tym na spacerze tez mozna spalic zbedne kalorie! Tak wiec przyjemne z pozytecznym :)

Gość ddd5
ehh... :(( jutro pojde, jakos z rana jak bede miala wiecej sily i ludzi mniej będzie :( argument: ludzie maja swoje problemy i nikogo moje 10kg do mnie przemowil" ja tez nie zwracam uwagi na to ktora ile tam przybrała przeciez

Gość zapewne sama chcialabys
czuc sie atrakcyjnie, ale kochana, zadna kobieta nie wyglada jak modelka 12 dni po porodzie! To nieliczne prypadki, ze kobieta niewiele przytyla w ciazy i nie ma co gubic po porodzie oprocz brzuszka. Poza tym ja bym sie nie patrzyla na to, co powiedza ludzie, tylko na to, ze przewietrze dziecko, dawka swiezego powietrza dziala bardzo korzystnie !

Gość ddd5
macie racje :(

ddd5 głowa do góry!Jeśli się już przejmujesz tym co powiedzą ludzie, to wierz mi,że będą patrzeli na Ciebie z sympatią bo masz cudne maleństwo w wózku :)wiadomo,że żadna z nas niecałe 2 tygodnie po porodzie nie wygląda idealnie, na to trzeba czasu! a ruch Ci napewno pomoże zgubić zbędne kilogramy.Wiec ubierz coś wygodnego, w czym czujesz się atrakcyjnie,założ jakąś bluzkę któej nie będziesz musiała podnosić i śmigaj do ludzi !Trzymam kciuki :)

A ja nie rozumiem, dlaczego będziesz karmić na widoku wszystkich. Przecież na spacer można wyjść między karmieniami.