Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarownica87

Nie mogę przezyc ze zobaczylam go z inną kobieta

Polecane posty

Wariuję,nie mogę pogodzić się z tym.Przełom czerwca i lipca-kłotnie,ale on mowi,że dalej mnie pożada.Spotykamy się bez zobowiazań. 25 lipca-spotykam go z inną kobietą-wygląda to tak,że długo się znają i są szczęsliwi:( dlaczego to tak boli? dlaczego nie mogę zapomniec:( chcę umrzeć.Dalej go kocham

Gość 243_sedesee_Oryginal_243
Zdychaj swinio :classic_cool:🖐️

jeśli bez zobowiązań to w czym masz problem? może Cie pożądać do łoża , a w innej się bujać....brak zobowiązania nie zobowiązuje ...:)

przecież z Tobą nie był ...mówił Ci ze z Tobą jest? czy nie? luźny oznacza luźny a nie trwały... luźny nie zna zasad...:)

Gość 100444
jak sama napisałas to było bez zobowiazan..poprostu przywiazałas sie do człowieka i cos czujesz do niego..a dla faceta tylko to były spotkania..pewnie lubiał bardzo z toba przebywac i moze cie zawsze pozadac ale nie kochac bo to jest dla niego bez zobowiazan

jak mam sie z tym pogodzić? to zajebiście boli.Spotykam sie z kims ale to nie to,wrecz czuje niechec do tej osoby,a spotykam sie z nia tylko dlatego zeby nie byc sama a serce mi sie rwie do niego.siedze i rozpamietuje wspolne chwile:(

to może znajdź 3-ciego? najprędzej okazał by się ratunkiem , gdzie dwóch się bije , tam trzeci....na pomoc radziłbym poznać kilku innych , być może jeden z nich będzie chciał związku,...bez luźnych spodni...:)

ten z ktorym teraz sie spotykam tez chce zwiazku.Dzis ogladalismy wspolnie włatcy móch na komie i ciut się nie popłakałam bo to samo ogladałam z K. jak się spotykaliśmy.Wszystko mi sie z nim kojarzy:( jak mam wrocic po wakacjach na studiach na swoja stancje skoro moj pokoj kojarzy mi sie z nim,jego nocowaniem u mnie itp:( przeciez nie zmienie stancji.Zreszta cały białystok mu sie z nim kojarzy.Jak ja chcialabym cofnac czas:(