Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawyzyciaon

Bez seksu juz 15 lat

Polecane posty

Gość ciekawyzyciaon

Czesc Moja mama jest juz bez seksu 15 lat. Ojciec zmarl dawno temu. Zastanawiam sie czy jest mozliwe, ze przez te 15 lat nie robia sobie dobrze? (paluszkami, wibrator, etc). Inny partner nie wchodzi w gre bo nigdzie z domu nie wychodzi, caly czas praca i dom. Nigdy nie slyszalem zeby pojekiwala w nocy. Czy to mozliwe ze przez tak dlugi czas moja mama zyje w abstynencji?

Gość ciekawyzyciaon
Dodam, ze to nie prowokacja. Mama ma 50 lat

Gość kruszynka 30
nie wierze w to,pewnie sama robi sobie dobrze

Gość dffdfd
mama jest stara . W tym wieku mysli sie o smierci nie o seksie . CAłkiem serio Wydaje mi sie ze u ludzi 40 letnich popęd spada wyraznie ,a u 50 letnich nie istnieje .Teraz moze masz ochote ale zobaczysz co bedzie jak sie postarzejesz . Bedziesz myslał o ciepłym kocu a nie seksuie

Gość ciekawyzyciaon
No ale kiedy? Tyle lat jest sama i jakos nigdy nie slyszalem ze sobie robila dobrze, nigdy jej nie przylapalem. Jakos nie wierze ze przez tyle lat tak dobrze sie maskuje. Ona ma co prawda inny pokoj (zamykany) ale czasami siedze pod drzwiami w noci i podsluchuje i nic. Zadnych odglosow :(

Gość dffdfd
jak miałem 17 lat to nieiele mi trzeba było by ise nakręcic , a teaz koło 30 mam problemy wieksze i nie tak łatwo sie podniecam . Za 10 -15 lat pewnie bede impotentem

Gość ciekawyzyciaon
dffdfd tylko mi nie gadaj ze przez 15 lat mozna zyc bez orgazmu Ja nawet jednego dnia nie wytrzymuje.

Gość dffdfd
bo pewnie masz mniej niz 20 lat . Jak bedziesz mial 30 to i raz w tygodniu ci wystarczy . Wiem po sobie . JAk mi poped spadł ,GDy miałem 17 lat to moglem walic konia 3 razy dziennie / A teraz 3 razy w tygododniu to dla mnie za często :/

Gość napewno to robi
tylko dobrze sie maskuje :) To normalny odruch. Nie kazda kobieta drze morde przy orgazmie :D

Gość _Misiek_
Niektórzy ludzie tak mają że uważają: "jedno życie i jedno małżeństwo". To jest ich własna osobista sprawa. Jakkolwiek by sobie obecnie robiła dobrze to jest sprawa jej i tylko jej. do dffdfd: 50-latka stara? Jak możesz mówiąc to obrażać tą kobietę. Wstydził byś się. Popęd wśród 50 latków nie istnieje? co za bzdura. Zobacz sobie pary starszych ludzi spacerujących po mieście i trzymających się za rękę. To znak ze między nimi dalej jest taka więź jak 20 czy 30 lat wcześniej. Bzdury piszesz po prostu.

Gość szparek
Dwa pytania: W jakim systemie pracuje Mama? Jedno, dwu, czy trzyzmianowym? Czy w swoim pokoju ma komputer z dostępem do internetu?

Gość ciekawyzyciaon
Mama pracuje na jedna zmiane Nie ma komputera

jestescie jakby nie z tej planety. a ty gościu z tymi pytaniami na jakie zmiany pracuje i czy ma komputer to juz wogole przesadziles. moze jeszcze powiesz ze wlacza sobie erotyczne obrazjki i sie przed nimi podnieca. zal mi ciebie. tacy ludzie juz o tym nie myśla. miala meza to kochala jego i koniec teraz takie zabawy jej niepotrzebne nawet pewno o tym nie myśli. wezcie nawet szkoda slow ze takie mysli wam przychodza :/

Gość szparek
W takim razie ma zajebiście obniżone libido, bierze jakieś leki?

Gość ciekawyzyciaon
Chcialbym po prostu wiedziec czy to mozliwe ze tyle lat w abstynencji da sie zyc. Nigdy jej nie zlapalem. Jak to wytlumaczyc? Pozatym podnieca mnie to zajebiscie ze byc moze moja matka za sciana robi sobie dobrze jak ja sobie wale.

Gość zazuzizazuza
moja mama ma tez 50 lat, tata zmarl 10 l,at temu , mie miala i nie ma nikogo, ale ja sie nad tym nie zastanawiam!!! wiem ze jakby chciala to moglaby kogos miec, jest fajna i atrakcyjna, ale widac jej zycie i jej wybór, szczerze uwazam ze jak sie kogos kochalo a ten ktos umarl, to sie juz nie chce od nowa zaczynac innego zycia ja mam meza, a tez czasem sama sie pieszcze, to normalne, i mysle ze kobiety w kazdym wieku moga to robic, ty myslisz ze tylko w nocy?? hahaha pewnie czeka jak ja przylapiesz dobre

Gość ciekawyzyciaon
No a niby kiedy jak nie w nocy? Tylko w nocy jest sama w pokoju.

Strasznie gówniany post. :O Ty po piętnastu latach życia na świecie jedynie czego jesteś ciekawy to czy robiła sobie paluszkami. :O

Gość 60-letnia babcia
Chłopcze, musisz być bardzo niedojrzały, może byś tak po prostu kiedyś zapytał mamę, jak sobie daje radę bez mężczyzny, bo być może ona jest sama właśnie dla ciebie. A potrzeby ma, możesz mi wierzyć. Nie rozumiem, dlaczego nie mielibyście o tym rozmawiać w cztery oczy, a nie w internecie

Gość ciekawyzyciaon
U mnie w domu temat seksu to temat tabu. Nigdy sie o tym otwarcie nie mowilo. Gdy leciala w filmie jakas ostra akcja to zawsze musialem wyjsc z pokoju albo przelaczala na inny kanal. Jak wiec mam z matka rozmawiac na ten temat? Chyba by mnie wzrokiem zabila jak bym cos o tym wspomnial. Nie uwazam sie za niedojrzalego a jedynie ciekawego takich spraw. Co w tym dziwnego?

Gość a ja mysle ze to robi
i to czesciej niz ci sie wydaje :)

Gość a ja mysle ze to robi
A co kurwa w tym jest takiego zboczonego??? Ze interesuje go wlasna matka? Przeciez to normalne. On jest zdrowym facetem.

Gość 60-letnia babcia
Więc dobrze, odpowiem tobie zamiast twojej mamy, a to dlatego, że sama mam już dorosłych synów, których wychowywałam bez ojca i bez mężczyzny. Twoja niedojrzałość polega na tym, że zastanawiasz sią tylko nad tym, czy matka się onanizuje, czy może z kimś sypia. Nie wiem ile masz lat, ale z tego, co piszesz wynika, że oboje jesteście strasznie zahamowani. Reakcja mamy na sceny erotyczne w TV może oznaczać, że sama sobie nie daje rady ze swym wdowieństwem? samotnością, ale też nie widzi w tobie syna dorosłego, z którym może porozmawiać o swoich problemach erotycznych, które nie polegają tylko na tym, czy się onanizuje. Twój i jej problem może polegać na tym, że ona obwinia ciebie o swoją samotność, a ty nie masz wzrców męskiego zachowania. Ja rozmawiałam z moimi synami o wszystkim, ale byli starsi. Mimo wszystko to ty musisz przełamać milczenie o seksie między wami, bo to wraz z dojrzewaniem przejmujesz część odpowiedzialności za samopoczucie swojej matki, niedużą ale jednak...