Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 235410

mój facet mnie nie podnieca

Polecane posty

Gość 235410

hej prosze o rady.. jestem w ziazku dosc długo..ale nie był jeszcze seksu..moze i dlatego bo facet mnie fizycznie nie pociaga...wcale mnie podnieca..co mam w takiej sutułacji zrobisz? za odpowiedzy z gory dzieki...prosze o powazne odpowiedzi..mam 21lat

Gość 235410
bo jest wspaniałym człowiekiem..chyba go kocham..

bez seksu tez mozna zyc. gorzej jak ty nie bedziesz chciala a on bardzo, to co wtedy zrobisz? poswiecisz sie w imie milosci?

Gość 235410
jestesmy prawie rok ze soba..chyba dlatego bo jak bym go kochała to tez by mnie pociagał.. napewno sie nie poswiece w imie miłosci..

mój mnie też nie podnieca. tj jest przystojny i wogole, poza łóżkiem wręcz anioł nie człowiek ale jego kompletne aseksualne podejście w sprawach łóżkowych to dla mnie normalne jak kubeł zimnej wody...

wiesz, milosc a pociag fizyczny to sa dwie rozne rzeczy. jak go chyba kochasz ale on cie jednak nie pociaga to watpie zeby zaczal cie pociagac za rok czy dwa.

235410 twój problem też może tkwić po jego stronie jeśli jest pasywny w bliższych kontaktach

Gość 235410
ale przeciez bez pociagu fizycznego to bedzie kiepski zwiazek...i jest kiepski pod tym wzgledem

Gość 235410
hmmm on mowi ze go bardzo pociagam i dawno juz chciał seksu ale ja nie chce tego bo on mnie nie podnieca

Gość 235410
czy ktos jest w podobnej sytułacji?

Gość 235410
chyba nikt nie ma takiego problem jak ja

Gość wrzeszczot_brzeszczot
daj sobie luz, rzuc go moja poprzednia dziewczyna tez mnie nie podniecala (miala nadwage), na dodatek nie mogla od tylu (choroba tylozgiecia macicy). rzucilem ją bo nie potrafilem sie poswiecac.

Gość _Misiek_
Rozmawiają dwie kobiety. - Mój mąż to anioł. - Mój też nie mężczyzna... Ja się dziwię ze on jest z tobą. Dawno powinien zmienić obiekt zainteresowań. Więc to jest Twój problem i tylko twój.

Do lekarza przychodzi facet z żoną. - Panie doktorze, ja chyba jestem chory. Moja żona mnie w ogóle nie podnieca... - Proszę, niech pan wyjdzie do poczekalni... A pani niech teraz zdejmie stanik, majtki i położy się na leżance... no dobrze, może się pani ubrać. Woła męża. - Niech się pan nie martwi, jest pan zupełnie zdrowy. Ona mnie też nie podnieca.

Gość 235410
ja jego podniecam..chciałam zebyscie podeszli do tematu powaznie a nie w zartach.

Gość 235410
widze ze nikt nie ma takiego porblema..

Gość Koster
Skoro nie ma tej chemii między wami, tego pociągu fizycznego a facet jest jak z bajki, ma kasę , kulturę, jest przystojny... ale to co z tego jak brakuje tej chemii, tego iskrzenia.

Ja też znam wspaniałych facetów, z którymi jednak nie będę, bo mnie "nie kręcą". Mogą być świetnymi kumplami, seks jest jednak bardzo ważny- nie tylko dla mnie.

Gość a samo iskrzenie
wystarczy aby coś razem stworzyć ? :(

Gość a samo iskrzenie
a jeżeli jest tego za dużo :) w końcu się wypali i zostanie co... takiej chemii jak żyję (a żyję więcej niż trochę :) ) nigdy nie spotkałam