Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujyyyyyyyujj

AAAA! pomocy biala sukienka i czarne buty

Polecane posty

Gość ujyyyyyyyujj

mam biala letnia sukienke na ramiaczkach falbowana, do kolan i niestety zadnych bialych butow lub jasnych. mam jedynie czarne balerinki. nie mam kasy teraz na kupienie nowych butow wiec powiedcie mi jaki ubrac dodatek jeszcze by te buty z ta sukienka wygladaly znosnie? moze moglabym przewiesic przez ramie mala torebke kolor czarny i te buty juz by pasowaly? pomozcie. szkoda mi nie nosic tej kiecki bo ladna :(

Będą pasowały. Najgorszą rzecz jaką mogłabyś zrobić, to założyć białe buty. :)

Gość fajna chyba sobie kupię taką
czarne wielkie korale i czarna torebka, czarny kapelusz, czarny pasek do sukienki, czarna opaska - wybierz cos z tego

Gość 444
Ale rajstopy zaloz biale .

Gość ujyyyyyyyujj
czyli czarna torebka i czarne buty beda pasowac do bialej sukienki? nie znam sie za bardzo na dobiernaiu kolorw i faktycznie gdyvym miala kasae kupilabym biale buty. ale dziekuje bardzo za pomoc. chyba gdzies mam czarne korale wiec bede miec jak cos dwa zestawy jak torebki nie bedzie chcialo mi sie nosic :) a co do paskow mam czarny pasek dosc szeroki ale z taka jakby miedziana klamra. pasowaloby czy raczej ta klamra tak nie wpas?

Gość szeroki pasek chyba tak
to zależy jaka to kiecka,

Gość ujyyyyyyyujj
rajstop wcale nie chcialam ubierac ;) ale a propo rajstop mam te tzw leginsy 7/8 czarne. ale to chyba juz by nie za bardzo wspolgralo gdybym te leginsy i te czarne buty ubrala? bo goa wtedy biala a dol czarny. jak myslicie>

Gość ujyyyyyyyujj
kiecka taka falbowana odcianana pod biustem, na ramiaczkach. typowo letnia

Gość szeroki pasek chyba tak
a masz jakies kolorowe legginsy? fajnie by wygladały np. żółte albo różowe, a kiecka biała z czarnymi butami i czarnymi na przyklad wielkimi koralami :)

Gość tjaaaaaa.....
lepsza byłaby szeroka czarna opaska na włosy, albo czarne okulary przeciwsłoneczne - muchy

wystarczy jeden element w czarnym kolorze i bedzie dobrze. teraz dobieranie kolorem torebki do butow wedlug niektorych jest passe, wedlug mnie nie. wiec albo mala torebeczka na ramie, albo kopertowka. moze byc tez czarna bizuteria, korale lub bransoletka. jezeli do sukienki bedzie pasowal pasek to rowniez mozesz sprobowac.

Gość tjaaaaaa.....
a jeszcze lepiej, jesli przełamiesz konwencję jakims szarym, popielatym dodatkiem