Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa_

ANOREXIA

Polecane posty

Gość Ciekawa_

Ostatnio dowiedziałam się, że anorexia to nie 0 jedzenia. Zawsze myślałam, że te dziewczyny nie jedzą prawie nic, a tu się okazuję, że niektóre mają swoje diety i jedzą np koło 800 kcal. W internecie czytałam, że koło 300... tu bzdura. To tkwi w psychice. Znam jedną, która je nawet koło 1000 kcaal, waży 30 coś... Mam te bliską koleżankę, którą siedzi w tym już kilka lat... Bardzo mnie interesują zaburzenia odżywiania, dlatego to piszę. Są tu może osoby, które mają chorobę za sobą? Jak to u Was wyglądało? Głodziłyście się czy spożywałyście małe porcje? Brałyście udział w terapii czy byłyście hospitalizowane? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam i życzę... ZDROWIA

Gość w spermie też jest trochę
kalorii🖐️

Gość fajna chyba sobie kupię taką
ja mam bulimie, wiec o anie nie pogadam 🖐️

odnośnie diet to człowiek potrzebuje minimum 2000kcal. dziennie a anoreksja to choroba psychiczna polegająca na tym że się liczy dosłownie kalorie wszystkiego co się je a mimo skrajnego wychudzenia nadal osoba chora uważa się za otyłą.

Gość tez mam bulimie
wiec nt anoreksji sie nie wypowiem. mialam niedowage, bylam o krok od any, ale przytylam.. dodatkowo przez ta pierdolnieta chorobe stracilam w pewnym momencie kontrole nad soba i przedawkowalam antydepresanty. ledwo mnie odratowali 🖐️

Gość Ciekawa_
To teraz Cię zaskoczę, skoro niby gówno wiem o tym... Choruję na anoreksję... Mam już za sobą 1 pobyt w szpitalu, czekam na następny Skłamałam trochę, bo chciałam nauczyć się nowych metod... Wybaczcie..:(