Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorta

Kto na 2011 rok?

Polecane posty

Gość zielonoy_aligatorek
My też na 20011 :) zaręczyny były w tym roku w walentynki :) Jeszcze nic nie mamy załatwionego, dopiero na początku przyszlego roku będziemy jeździć po salach :)

Gość zielony_aligatorek
My też na 20011 zaręczyny były w tym roku w walentynki Jeszcze nic nie mamy załatwionego, dopiero na początku przyszlego roku będziemy jeździć po salach :)

Gość my też
a tak w ogóle to skąd jesteście??

Gość już wcześniej podejrzewałam
że nie chcę tej średniowiecznej szopy ale teraz jestem pewna... rezerwowanie na 2 lata przed??? w ciągu 2 lat to wszystko się może zmienić

Gość Świeżynka__20
Pomorskie :)

Gość my też
ja jestem z mazowieckiego i mam 21 lat

Gość Natasza.
Dziewczyny, ja też na 03/09/2011!!! :) Mamy tylko datę i mniej więcej ogolne wyobrażenie, jak to wszystko powinno wyglądać... :) Od października zaczynamy konkretniejsze przygotowania, ale ja nie mam zielonego pojęcia jak się za to wszystko zabrac! :)

Gość zielony_aligatorek
ja tez nie wiem jak sie zabrac, ale chyba najpierw poszukamy sali, potem zespolu i kamerzysty :) ale mamy zamiar po nowym roku szukac ;) narazie rozmawiamy tak ogolnie: o liczbie gosci itp:)

Gość ilona2104
a ja mam 18. czyli chyba najmłodsza ;p mamy już wszystko zaklepane: salę, zespół, kamerzystę, kucharki, dekoratorkę. teraz tylko czekać :D

Gość niunia2903
Ja 1 października 2011. Na razie mamy tylko sale zarezerwowaną.

Gość Tulipany...
Dlatego ja bede brala slub zima bo nie wyobrazam sobie przygotowan 2 lata wczesniej. co za szopka:) ale wiem nie ma terminow to trzeba wczesniej. a ktos tu pisal, ze przygotowuje slub a nie bylo zareczyn?? moze jestem staromodna, ale jak na moje to chyba najpierw powinny byc zareczyny.

Witam Serdecznie czy ktoś poszukuje fotografa, kamerzyste na wesele?? zapraszam piszcie na podany adres

Gość sylwester22
my mamy w czerwcu 2011 roku, i prawie już wszytsko mamy załatwione, bo niestety ale przynajmniej 1.5 roku wcześniej trzeba wszystko rezerwować... jestem z małopolskiego 23 lata:)

Gość wreszcie znów coś się ruszyło
w temacie :)

Gość upupupupupupupupupupu

I ja tez na 2011 dokladnie 9 lipca, mamy załatwioną tylko restauracje, ale jeszcze duuuuzo czasu:)

Gość Artis-Kam- WIDEO KIELCE
Realizacja filmu wideo z uroczystości ślubnych. Posiadamy duże doświadczenie w realizacji takich uroczystości, a poza tym fantazję miłą atmosferę i potrzebne umiejętności. Fotografia - one zatrzymają ulotne wrażenia, kolory i uczucia. Wybieramy właściwe ujęcia, dobieramy muzykę i efekty specjalne. Oczywiście Państwo mają duży wpływ na tworzony film wideo - dostarczając ulubioną muzykę, zdjęcia z dzieciństwa i narzeczeństwa, opiniując nagrany materiał. ZAPRASZAMY !!! Państwo dla Nas My dla Państwa!!! Z Poważaniem Kamil Moćko Wideo- Kielce Tel.: 0 665 138 703

Gość pawliczka
Witam, zapraszam na moja strone - www.pawliczka.net a nastepnie, jesli spodoba Wam sie moje portfolio - do kontaktu - pawliczka69@gmail.com :):) Niecierpliwie czekam!

Gość pechowa_szczesciara19890
06.08.2011 :D

Małopolskie 20 lat , termin 8.10.2011 r załatwiona sala , kamerzysta , orkiestra , obrączki , zrobiona wstepna lista gosci , i wybrany kosciol

Gość pawliczka
a Fotograf? zapraszam :)

Gość Tavvier
I'm