Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kizia mizia

Macie głowe pełną pomysłów??pomożcie...

Polecane posty

Gość mała kizia mizia

mianowicie chodzi mi o prezent dla mego faceta,ma 28 lat...cóz by więcej ...jest wyjątkowy,to naprawde mój kochany "ideał" i chciałabym by prezent był wyjątkowy...mam niestety 50 zł więc nie dużo...z góry dziękuję za pomoc

Gość prezerwatywy
wielosmakowe :classic_cool:

Gość mała kizia mizia
za te 50 zł moze kupie mu paczkę prezerwatyw zapachowych i skarpetki a za reszte sobie jaki perfum

Gość mała kizia mizia
nie no ja pytam powaznie...prezerwatywy smakowe odpadają:P acha i prosze sie pode mnie nie podszywac

1. Coś tandetno-romantycznego w stylu kubek z waszym wspólnym zdjęciem, poducha ze zdjęciem czy inny gadżet tego rodzaju. Takie troszkę liche, ale mój się cieszył. 2. Coś związanego z jego pasją, np. interesuje się motorami - model harleya do sklejenia. 3. Coś niematerialnego :D Typu jakiś piknik na łące połączony z szampanem i seksem w plenerze :] Do tego jakiś drobiazg. 4. Może jakiś gadżet z seks shopu? Jakąś fajną koszulkę, stringi z dziurką czy coś w tym rodzaju. W sumie niewiele wymyślę, bo 50 zł to kwota dość ograniczająca wszystkie lepsze pomysły :) Aha, ja kiedyś byłam w jeszcze gorszej sytuacji, bo nie miałam ANI grosza. Zrobiłam mojemu karnecik na różne atrakcje, w większości łóżkowe :D Cieszył się jak dziecko, większość kuponów od razu zrealizował. Żeby nie było, nie dałam tak tylko atrakcji związanych z seksem, było też np. śniadanko do łóżka, masaż itp. W sumie dobrze, że mi się przypomniało, chyba powtórzę tą akcję :)

Gość mała kizia mizia
Właściwie to na co mi facet , kupie 7 jaboli i się nawale :classic_cool: