Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_z_sąsiedztwa

dorosłe dziewczynki i bravo girl

Polecane posty

szukając zabawnych stron w internecie znalazłam problemy nastolatek rodem z Bravo girl ;) ja sie uśmiałam . co sądzicie ?? http://www.humorpage.pl/dluzsze_tresci.php?cmd=show&id=118 ps. właściwie to sadzę , ze te problemy są powymyślane , ale fajnie jest sie pośmiać ;p

Drogie Bravo! Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi. Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów :-/ Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY oszz kurwa,hahahahha :D:D:D

Gość maja ostro nawalone
w glowie !!! hahahhaha

Gość luceypek
dobre

to prowokacja.. tzn. to musi być prowokacja!! nie wierze ze polska młodzież jest aż taka ... zacofana (?)

Gość same redaktorki
wymyślaja te teksty-im bardziej wstawione-tym lepsze porody...

Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w życiu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali. Po paru dniach wezwano mnie na komendę, dowiedziałam się, że Konrad, którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem, czy coś takiego..nie wiem co mam o tym myśleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać?? hahaha to też niezłe buhahaha

Gość józio
szmatławce typu bravo girl to jest wg mnie pedofilia psychiczna.

Gość kochanka kierownika
Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!! Nie no zejdę zaraz :D

a to jeszcze jeden link : http://www.forum.v10.pl/bravo,girl,best,of,da,best,t1069.html ;) nie gorszy niz poprzedni!