Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xShex

wargi

Polecane posty

moim problemem są wargi sromowe... jedna z nich jest znacznie wieksza od drugiej.. co ze mna jest nie tak? :( mojemu chlopakowi to nie przeszkadza ale ja czuje sie z tym zle :(:( pomozcie mi :(

Gość esfert5y
Ja tez takie mam i wcale nie uważam to za problem, po prostu tak jest, są różne, jedne większe, inne mniejsze, wszystko z Toba ok :P

Gość kochanek musztardy
musztarda ma wary do kolan i nie ma kompleksów :classic_cool: jak sie ją bzyka to fajnie chłepce, można jej warami nakryć swoją doope :classic_cool:

Gość esfert5y
Nie muszą byc wcale takie same, jeny dziewczynko, spałaś na lekcjach biologii ?

Może i pomijane, ale każda z nas wie, że różnie bywa i wargi też bywają różnej wielkości. :)

jedne maja duze wargi inne male ale zeby one roznily sie od siebie wielkoscia.. :(

Gość wpisz np
no ciekwe gdzie na biologoii bylo o różnych warach:P

niektórzy faceci też mają jedno jądro wyżej a drugie niżej i czy zakładają o tym topiki??

Gość magnołia2
ale jaj nikt nie ogląda a o kutasach jest mnogość topików . Pamiętajmy zacz że to nie do oglądania tylko do pieprzenia jest :classic_cool:

xShex (Klaudicz@interia.pl) she0@tlen.pl jedne maja duze wargi inne male ale zeby one roznily sie od siebie wielkoscia.. No różnią się, spokojnie. :)

eh :( mimo wszystko czuje ze cos jest nie tak :( jedna jest taka malutka a druga... :(:(

Gość magnołia2
Zamiast myśleć o cipie weź dziecko zrób coś kreatywnego np naucz się przygotowywać triamisu .

Gość po bandziee
naciag ta druga i bedzie git:)

magnołia2 to jest moj problem i chce rady a jak tobie cos sie nie podoba to nie komentuj

Gość po bandziee
a tiramisu tez bys sie mogla nauczyc robic to moze facet ci na wary nie bedzie patrzyl ino chwaalil jakie dobre tiramisu robisz:)

xShex (Klaudicz@interia.pl) she0@tlen.pl eh mimo wszystko czuje ze cos jest nie tak jedna jest taka malutka a druga... A druga trochę większa. Daj spokój... Nie martw się.

Gość zazuzizazuza
ja tez ma jedna wieksza, ale to normalne, a poki ci nie wystaja spod gaci haha to miescisz siew normie, wiecie co? ja bym sie nawet nie zastanawiala nad swoimi...gdyby nie tematy na kafe

Gość magnołia2
Ja tylko dobrze radzę , taka Twoja uroda , jak masz problemy z akceptacją to obejrzyj kilka stron erotycznych, tam i małe i duże i symetryczne i nierówne i brązowe i różowe cała paleta kształtów i kolorów.

po bandziee mojemu facetowi one nie przeszkadzaja ale mnie tak

zazuzizazuza problem w tym ze jedna jest duza i wystaje :(

Gość po bandziee
to jest normalna rzecz kobieto, prawie kazda babka tak ma, jak nie w mniejszym stopniu to w wiekszym takze ja nie widze w czym masz problem

nie wydaje mi sie zeby prawie kazda tak miala :( moze nie wiesz do konca o co mi chodzi