Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie już ktoś się pytał

termin owulacji po CLOSTIBEGIT

Polecane posty

mam pytanie jak w temacie :) tzn. w którym dniu cyklu macie owulację po CLO, ja mam dziś 14 dzień cyklu i mąż musiał wyjechać, działaliśmy wczoraj i przedwczoraj, nie za wcześnie????????

Ja miałam monitoring koło 9-11 dc i wtedy w zależności jak duże były pęcherzyki to podawany miałam pregnyl.

dzięki bardzo za odpowiedź :) , ja w tym miesiącu nie miałam monitoringu, bo moja ginekolog na urlopie niestety :/ przedtem nie miałam owulacji nawet po clo, ale w tym miesiącu zwiększyła mi dawkę o 100% także mam nadzieję, że jakieś cholerne jajeczko było :)

a może ktoś jeszcze się wypowie :)

witam :) ja miałam w 17 dc i właśnie wtedy sie udało :) życzę powodzenia i trzymam kciuki

Mój lekarz nie zgodziłby się na stymulację jakby nie było możliwości monitoringu. W jednym miesiącu ja wyjeżdżałam więc musieliśmy darować sobie ten miesiąc a w innym miesiącu lekarz wyjechał ale umówił mnie do koleżanki na usg, wypisał receptę na pregnyl i zlecenie na zastrzyk i kazał dzwonić w dniu usg kiedy mam iść na zastrzyk. Może idź do jakiegoś innego lekarza na usg

teraz to już za późno, bo dziś 15 dzień i pewnie bez owulacji, a nad zmianą lekarza się zastanawiam :) i dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) ile ja dałabym za owulację w 11 dniu i potem bliźniaki :D

Gość sposób Chmielewskiej
a na mnie CLO nie działa i do tej pory po 4 cyklach stymulowanych nie nie mam owulacji :(