Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czaki Czanka

Wasze zalety i wady w wyglądzie.

Polecane posty

Gość Czaki Czanka

Wymiencie swoje wady i zalety w wyglądzie i ciele.. no w całokształcie.. Moje zalety to.. Długie nogi, duże oczy, ponentne usta, długa szyja, zgrabne dłonie Moje wady to, troche szeroki nosek :P haha małe uszy, troche duże stopy :p 40. haha:D ale co tam :P mam 175 :P brzydki kształt paznokci u dłoni :D

Gość sdafasdf
chuj ci w dupę

Gość Czaki Czanka
WzaJEMNIE :D

Gość kran.
Czyli jednym slowem uwazasz sie za idealna, bo w wadach wymienilas same pierdoly...

Gość Czaki Czanka
haha nie uwazam sie za idealna :D:D:D:D i dodam jeszcze że mam blada cere :o :P

Gość królewna_z_drewnaa
zalety: długie, szczupłe nogi, duże oczy, ładne dłonie, wady: za duży biust (70DD) 5 kg za dużo,

Gość desssing creatv
krolewna pewnie masz zwisy ?:P

zalety: uwodzicielskie oczy idealne usta ładne stopy maly,zadarty nosek ładne piersi ladne plecy zadbane,dlugie(swoje!) paznokcie wady: wystajacy brzuszek cellulitis na udach brzydkie ramiona brzydki kolor zębów(od kawy i papierochów...) no prawie ideał!:)hahahaha!

aha w zaletach jeszcze: fajna pupcia!:classic_cool: a te zęby nie az tak tragiczne,ale moglyby byc ladniejsze...

Gość tera ja1
1. włosy wady . 1.wlosy

Gość desssing creatv
monique zaden ideał bo masz wystajacy brzuch i pewnie brzydkie nogi bo z celulitem :P hahaha.

no mowie: prawie...hahaha!ja tam sie lubie i akceptuje.moze troche mi te niby-wady przeszkadzaja...brzuszek moge zrzucic,ale a tak zle nie jest...a cellulitis ma 90% kobiet na ziemi...:)

Gość beszteciaraa
zalety: -duze oczy -pelne usta -dlugie nogi -plaski brzuch -zero cellulitu -dlugie wlosy -duze piersi zalety -za maly tylek -ogolnie za chuda -brzydki ksztalt twarzy -dlugi nos

Gość paszczurowata
Żałosne, w swoich wadach wymieniacie rzeczy, które można łatwo naprawić, np. brzydkie zęby albo nieistotne, tak jak brzydkie ramiona :o We mnie nie ma absolutnie nic ładnego, co spojrzę w lustro widzę paskudny ryj, w tym m.in wielki, szeroki i krzywy nochal, spuchnięte wary, pieprzyki i małe oczka w paskudnym zielono-burym kolorze :o To co mogłam zrobić, zrobiłam - mam proste, dość białe zęby, zmieniłam fryzurę, makijaż, lepsze ciuchy... Ale chuj z tego jak i tak po kolejnym takim szale na ładny wygląd przychodzi chwila zastanowienia, że to i tak nic nie daje :o

Gość sesijumia
zalety, natrulanie opalona skóra ;) wzrost 176cm ;) długie nozki i ładne stopy zadbane paznokcie ładna pupka:) płaski długi brzuch :) ładne plecy :) sliczny nosek duze oczy sexowne wielke usta... naturalny kolor włosow czarny nie musze farbowac jak więkoszsc;) ładne jędrne piersi nie za duze bo oblesne by to było i nie za małe bo to chłopięce... szare oczy (rzadkosc) ;) wady. mały peiprzyk na ręce :)

Gość dindon
sesijuma, nie umarlas jeszcze z milosci do siebie?

Gość sesijumia

Gość paszczurowata
sesijumia, nawet mnie nie wkurwiaj :o Co to za wada, jakiś tam maleńki pieprzyk? :o

Gość dindon
paszczurowata, bo tu sie wpisuja same kokietki, praktykujace falszywa skromnosc:D

Gość sesijumia
No cóz nie jestem Polką więc jest mi czego zazdroscic :)

Gość dindon
Jasne, poprawiaj sobie dalej samopoczucie, przeciez wszystkie Polski marza o tym, aby nie byc narodowosci polskiej:D

Gość sesijumia
W końcu nie na darmo moja matka dawała Arabowi, dzięki czemu wyglądam tak zjawiskowo i niesamowicie :classic_cool:

Gość dindon
*Polki

Gość tssssssss
zalety: -zajebiste oczy (kazdy mi to mowi ) -ciemna karnacja :D -szczupła -zgrabne nogi -długie włosy -bieluskie ząbki -i usta (cyba najbardziej sie wyróziaja) :D wady: - małe cycki :P ale jedrniutkie :D -mały celulit na pupie(niewiem jak sie tego pozbyc) -dwa ząbki takie kiełki, podobno dodaja mi uroku ale mnie wkurwia.ja :P ostatnio usłyszałam ze jestem oryginalna bo mam nietypowa urode :D

Gość Bartekeke
Zajebiste oczy to kazdy mowi do kazdego wiec nie podniecaj sie haha:D

Gość HAHAHAH
zaleta to nie długie włosy bo kazda moze sobie je zapuscic ;)

Gość tssssssss
kazda moze je zapuscic ale nie kazda ma je zadbane ;] widze jak niektóre chodza z takimi ulizanymi włosami ..przetłuszczonymi to mi sie na rzygi zbiera bye :D

Gość Drożdzóweczka
Zalety:) naturalnie kręcone włosy ciekawe spojrzenie długa szyja piękne dłonie z długimi paluszkami pianistki ładne paznokcie szerokie biodra*to uwazam za moj atut* podobno fajne piersi(ale ja tam srednio je lubie) płaski brzuch Wady:( krzywe nogi rozstępy...wszędzie:( duże stopy cellulit grube łydki czasem pryszcze na pupie Reasumując-nie specjalnego:(

Gość glupcyyy
zalety: szczupla sredniej wielkosci piersi, ladne oczy, ladbe rozowe usta wady: rude wlosy piegi, krzywy nos grube lydki